Maastricht magazine >
fashiontips

Een sieraad cadeau geven? Met deze tips geef jij het perfecte sieraad!

Een sieraad cadeau geven? Met deze tips geef jij het perfecte sieraad!
Artikel begint onder de advertentie

Wil jij een dierbare een sieraad cadeau geven? Ongeacht of deze persoon nu dagelijks sieraden draagt of deze alleen bij speciale gelegenheden tevoorschijn tovert, geef je hem of haar met een cadeau als deze altijd een goed gevoel. Sieraden stralen klasse en luxe uit, maar zijn ook een heel persoonlijk cadeau. Maar hoe weet je nu welk sieraad je het beste kunt kopen? Het fijne is dat er vandaag de dag een enorm aanbod bestaat, maar dat kan de keuze ook een stuk lastiger maken. Met deze tips geef jij het perfecte sieraad cadeau!

1. Bepaal welke kleur sieraad het beste bij de ontvanger past

Draagt de persoon die je het cadeau wilt geven vaker sieraden? Let dan eens op welke kleur deze hebben. Idealiter geef je een cadeau in dezelfde kleur. Niet alleen omdat dit ervoor zorgt dat het bij de rest zal passen, maar ook omdat het bij deze persoon past. De kleurkeuze maakt men vaak op basis van haar- en huidskleur. Bij personen met een koele ondertoon en blond haar past zilver vaak het best, terwijl een warmere ondertoon weer beter past bij goud en roségoud.

2. Bepaal welk soort sieraad je wilt geven

Ben je er eenmaal uit welke kleur het sieraad moet hebben dat je aan de gelukkige ontvanger wilt geven, dan is het vervolgens zaak om te bepalen met welk type sieraad je hem of haar het gelukkigst maakt. Iemand die vaak oorbellen draagt, zal met oorbellen bijvoorbeeld blij zijn. Deze sieraden hebben sowieso het minste risico van allemaal. Over een ketting, armband of ring heeft men vaak een uitgesprokener mening. Bovendien zijn er veel mensen die het op de huid dragen van sieraden minder prettig vinden.

3. Bepaal welke maat het sieraad moet hebben

Tenzij het om een ring gaat, bedoelen we met ‘maat’ eigenlijk hoe grof of hoe fijn een sieraad moet zijn. Stel je voor dat je voor je moeder, zus of beste vriendin hebt besloten een gouden armband dames aan te schaffen. Kijk dan vervolgens naar de armbanden en/of rest van de sieraden die zij tot nu toe draagt welke stijl deze hebben. Draagt de dame in kwestie nog geen sieraden, of alleen op speciale gelegenheden? Bekijk bij het aanschaffen van die gouden armband voor dames dan eens wat haar algemene stijl is: klassiek, romantisch of stoer bijvoorbeeld.

Overweeg een gepersonaliseerd sieraad

Ben je er met behulp van deze tips uit welk sieraad je jouw dierbare wilt geven? Dan wordt het tijd om op onderzoek uit te gaan in de vele winkels en webshops die je tot je beschikking hebt. Het ultieme sieraad is natuurlijk het gepersonaliseerde sieraad. Kies er bijvoorbeeld voor om in die gouden damesarmband initialen of een datum te laten graveren. Of om een bedeltje met een vingerafdruk toe te voegen. Een gepersonaliseerd sieraad is een cadeau dat een brede glimlach op het gezicht van de ontvanger zal toveren en zijn of haar hart doet verwarmen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *