Maastricht magazine >
fashiontips

Een week in plissé van Designers Remix

Nog steeds spreken mensen mij aan op de jurk die ik tijdens een vakantie een week lang droeg. Ik deelde mijn avonturen in de LaDress dagelijks. En nu ik al bijna een week in mijn leren plissé rok van Designers Remix woon, bedacht ik dat ik net zo goed de challenge opnieuw kan aangaan. De komende dagen deel ik mijn Designers Remix outfit op LovestoHave.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2014-12-16 om 17.03.19

Ik kocht de leren plissé rok zonder precies te weten hoe ik deze wilde combineren. Ondertussen ontdekt dat het een Joy-item is. Ik hou van stukken die zich makkelijk laten combineren en multifunctioneel zijn. Die dag en nacht aankunnen. Die werk en party trotseren. Die zich sportief en chic laten combineren. Die van nu zijn, maar toch klassiek. En die bovenden zorgen dat ik licht bepakt tussen Amsterdam en Maastricht kan reizen. De leren rok van Designers Remix lijkt al die kwaliteiten te bezitten. Bovendien hou ik van Scandinavische stukken. Omdat ze uniek en betaalbaar zijn. Eigen, maar gemaakt om te dragen.

Schermafbeelding 2014-12-16 om 17.03.45

Hou ik van leer, draag ik zelden leer op leer. Maar toen ik vanochtend naar buiten keek en de lucht nog grijs kleurde, viel me een leren combi in. Een outfit afgestemd op mijn agenda. Vandaag geen officiële afspraken. Enkel bij twee klanten even langs om iets op te pikken, een lunch en afspraak bij de tandarts. En dat doe ik dus in mijn leren rok met leren jasje.

Foto Maastricht: Zwart leren jasje van Just Cavalli van enkele seizoenen geleden. Zijden blouse van de Zara. Nike’s uit een eerder LovestoHave blog. Mega clutch van Viktor & Rolf. Leren Designers Remix plissé rok van Stijl Wyck.

Gerelateerde artikelen:

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *