Maastricht magazine >
fashion

Elizabeth Taylor badpakken van Dolce & Gabbana en Prada

Elizabeth Taylor badpakken van Dolce & Gabbana en Prada

Als je nu aan badkleding denkt begin je waarschijnlijk al te klappertanden. Of je moet net als Joy de warmte opzoeken in Siciië. Toch willen we je een vooruitblik naar de zomer van 2012 niet onthouden. Muze van de trend is Elizabeth Taylor. Sinds de dood van de actrice in maart lijkt haar faam alleen maar toegenomen en ontwerpers laten zich inspireren door haar rondingen en zandloperfiguur. Dolce & Gabbana en Prada hadden bij het ontwerpen van hun swimwear hoogstwaarschijnlijk een foto aan de muur hangen van Elizabeth in het witte badpak waarin ze schitterde voor de film ‘Suddenly, last summer’. Ze gebruikten een soortgelijke basisvorm dat laag uitgesneden is bij de benen en een V-vormig decolleté heeft. Een echt pin-up swimsuit.

Artikel begint onder de advertentie

 

In plaats van simpel wit zijn de versies anno 2012 echter gedecoreerd. Bij Dolce & Gabbana met overdadige glitter en glamour. Als de zon op die pakjes schijnt heb je wel een goede zonnebril nodig. Prada accentueert met kleurvlakken nog een keer extra het zandloperfiguur. De badpakken passen helemaal binnen de rest van de zomercollectie van Prada die in het teken staat van de fifties.

Elizabeth_Taylor_badpak badpak_Dolce&Gabbana_SS2012 badpak_Prada_SS2012_5

Van links naar rechts: Elizabeth in haar witte badpak, swimwear tijdens de fashionshow van Dolce & Gabbana en fiftiesprintje van Prada.

Foto boven: Prada

Scroll naar beneden voor meer winkels die Prada verkopen. Op zoek naar verkooppunten van Dolce & Gabbana? Gebruik dan de labelfinder rechtsboven.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *