Maastricht magazine >
fashion

Ellen Truijen bij Fou de Foot

Al eerder deed Ellen Truijen ons fashion hart sneller kloppen. Ondertussen geniet de in Maastricht woonachtige ontwerpster ook internationaal steeds meer faam. Eenvoud en kwaliteit. Tassen van het beste leer, handgemaakt in Nederland. Zelf was ik even vergeten hoe mooi de tassen zijn, totdat ik ze bij Fou de Foot weer tegenkom. Mijn hart maakt een sprongetje. Vanwege de tassen van Ellen Truijen en al het andere moois bij Fou de Foot. Eigenaresse Francis heeft werkelijk gevoel voor bijzondere merken. Haar hele winkel weerspiegelt dat. Totaal down to earth normaal, maar wel met gevoel. Love it!

Artikel begint onder de advertentie

Naast een te handige shopper van soepel leer van Ellen Truijen in het zwart, valt mijn oog bij Fou de Foot op een clutch van l’Autre Chose en beige tas van Johnny Ramli. In mijn ooghoek blijf ik ondertussen kijken naar een te mooie pump, want ook van schoenen heeft Francis alles begrepen.

Ellen Truijen bag

Horizon van Ellen Truijen in het beige

Joy Fou de Foot

Clutch van L’Autre Chose, shopper van Ellen Truijen, tas van Johnny Ramli, broek en top van See by Chloé

In de buurt van Bussum? Dan wil je Fou de Foot bezoeken! Scroll naar beneden voor overige verkoopadressen van Ellen Truijen of neem een kijkje op haar website. Voor het vinden van verkoopadressen van overige merken gebruik je de labelfinder rechtsboven.


Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *