Maastricht magazine >

 
fashion

Er warmpjes bijzitten met OnePiece

Er warmpjes bijzitten met OnePiece

Yeah kerstvakantie! De break in de winter waar we allemaal naartoe leven. Een verdiende time-out. En tussen de kerstdiners en oudejaarsfeesten en nieuwjaarsborrels door proberen we tijd te vinden om ook even te chillen. Achterover met een goed boek, of gewoon in huis hangen en even helemaal niks. Tijd voor OnePiece. The ultimate, relax wear for at home. Een zijdezacht huispak van katoen. Ik zie ze steeds meer om me heen, mijn jongste zusje is er al aan verslaafd en heeft inmiddels meerdere uitvoeringen, waaronder een  one-piece van Disney-figuur Stitch.

Eerlijk is eerlijk ik moet nog wennen aan de onelegante, onvrouwelijke en a-sexy look. Maar ooh wat ziet dat er relax uit. Ik vergelijk het een beetje met de Ugg’s; we moeten er gewoon even aan wennen. Ook enige celebs zijn er al in zijn gespot. Hopelijk zit ik ook soon heerlijk op de bank of aan het ontbijt in mijn huispak (erin slapen gaat me net iets te ver).

OnePiece Jump komt in allemaal verschillende uitvoeringen, met en zonder hoodie, met en zonder voeten, met print of uni. De site die mij het meeste aanspreekt en waar ik zou gaan bestellen is de site van het Noorse merk zelf.  Voor de hilarische pakken en leuk om cadeau te geven lounge-pyama-wear surf je naar www.jumpinjammerz.com. Eerst zijn mijn kids proefkonijn. Zij kregen de OnePiece pyjama onder de boom die hun one-piece verslaafde tante Fab voor ze heeft gescoord. En ik, ik kan nu nog alleen jaloers toekijken…

OnePiece Jump

 

Shop je liever net als Loves to Have in het echt? je vindt OnePiece bij Hypebazaar in Eindhoven en Nijmegen.

Foto boven: Ook één van mijn andere zusjes is ondertussen fan van de unisex lounge-pakken van OnePiece

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *