Maastricht magazine >
fashion

Escada verrast met combinaties

Escada verrast met combinaties

Escada blijft deze zomer gelukkig weer trouw aan zichzelf en gaat niet mee in de gekte van felle kleuren en drukke prints. Het natuurlijke en overwegend ingetogen kleurenpalet is geïnspireerd op de woestijn. Favoriet zijn de items in groentinten, met een safari-chic gevoel. Zoals we gewend zijn van Escada is de kleding gemaakt van prachtige materialen, maar het zijn de contrasten die de interesse wekken. Een zakelijk colbert op een pittige broek van leer. Een sexy badpak met diep decolleté gecombineerd met een stoer outdoor jack. Of een vloer lange, elegante jurk met grote steekzakken. Speels maar geraffineerd.

Artikel begint onder de advertentie

Gelukkig heeft de kleding een hoge musthave-factor, want het Noorse model Iselin Steiro overtuigt niet. Schitterde ze eerder in campagnes van onder andere Chloé en Emporio Armani, de poses en de styling in het lookbook van Escada zijn niet verleidelijk, eigentijds of high-fashion te noemen. Jammer, de prachtige stukken verdienen beter!

Escada_SS2012_lerenbroek Escada_SS2012_badpak Escada_SS2012_jurk

Enkele looks uit de SS 2012 collectie.

Foto boven: Iselin Steiro poseert in een jumpsuit van Escada.

Je vindt de kleding van Escada onder andere in Den Haag, Laren, Maastricht en Rotterdam. Scroll naar beneden voor meer verkoopadressen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *