Maastricht magazine >
fashion

Exclusieve tasjes van Loes Vrij

Exclusieve tasjes van Loes Vrij

Nederland heeft er weer een nieuw tassenlabel bij: Loes Vrij. De advocate / designer waar het merk zijn naam aan ontleent houdt het simpel. Er is namelijk maar één tas. De Glorious Gun. Een klein tasje met een hoge heb-factor. Kenmerkend is de wikkelsluiting die afgezet is met zogenaamde gun bullets, een soort van studs. Dit geeft het tasje meteen een stoere look. De fraaie leersoorten zorgen voor een luxe uitstraling. Je hebt de keuze uit Florentijns vachetta leer, kalfsleer en stingray, oftewel pijlstaartroggenleer. De studs zijn er in goud, nikkel of zwart zilver. De tassen worden handgemaakt in Florence, dus kwaliteit gegarandeerd.

Artikel begint onder de advertentie

 

Eigenlijk is de Glorious Gun een lap leer, met daarop kleine vakjes, die je oprolt. Zoals je ook wel eens bij make-up tasjes ziet. Niet geschikt voor hamsteraars die hun hele hebben en houden iedere dag meeslepen in een enorme hold-all dus. Wel een fijn accessoire om een vleugje rock-chic aan je look toe te voegen.

 

Loes_Vrij_mint_tas_Glorious_Gun Glorious_Gun_Loes_Vrij2

Links Glorious Gun van mintgroen kalfsleer met gun bullets van nikkel, rechts poederroze tas van vachetta leer met gouden studs.

Foto boven: vachetta leer en stingray aan de buitenzijde, binnenzijde van kalfsleer en studs van nikkel.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *