Maastricht magazine >
fashion

Eye wear Linda Farrow sunglasses. You?

Eye wear Linda Farrow sunglasses. You?

Nu het Lady Gaga tijdperk definitief een hype blijkt, kunnen de zonnebrillen natuurlijk niet achter blijven. Gold binnen de zonnebrillenwereld al langer het motto “the bigger, the better”, nu kun je er toch echt niet langer omheen…

Artikel begint onder de advertentie

Zonnebrillen en de bijbehorende ontwerpers zijn hun functionele imago al lang voorbij gestreefd. Tegenwoordig is een zonnebril een onmisbaar accessoire, een ware musthave, die je outfit de ultieme final touch geeft. Als designer kun je haast niet achter blijven en menig merk heeft dan ook een eigen zonnebrillencollectie.

Helemaal hip & happening binnen de zonnebrillenbranche is een montuur met een mix aan barok, futurisme en minimalisme. Groot, krachtig en surrealistisch.

Prada en Thierry Lasry hebben deze nieuwste trend perfect begrepen en kwamen met unieke modellen.

Linda Farrow spant echter de kroon. Haar monturen zijn werkelijk prachtexemplaren. Lekker groot, met bijzondere details. Al jaren staan de grootste designers en labels te trappelen om met het iconische eyewearlabel samen te kunnen werken. Naast indrukwekkende collabs met o.a. Alexander Wang en Dries van Noten werkt het brillenmerk samen met Jeremy Scott (de Lady Gaga Mickey Mouse sunglasses) en Walter van Beirendonck.

Heb je het over een futuristische bril, kunnen deze zeker niet achterblijven. Of de zon nu wel of niet schijnt, met de zonnebrillen van Linda Farrow maak je een fashion statement van jewelste.Futuristische brillen

Futuristische brillen van Linda Farrow in project met, van boven naar beneden, in de eerste rij Walter van Beirendonck, Jeremy Scott en Raf Simons. In de tweede rij Walter van Beirendonck en Jeremy Scott en in de derde rij Jeremy Scott, Alaxander Wang en Walter van Beirendonck.

Je vindt de zeer aparte exemplaren van Linda Farrow bij Van Ravenstein in Amsterdam.

Foto boven: Prada minimal-baroque

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *