Maastricht magazine >
fashiontips

Family Affair: witte blouse van de Zara

No secret: we love family affairs. Dit keer in witte blouse van de Zara. Mijn dochter stoer, ik net iets klassieker. Er gaat niets boven een wit shirt, hoewel… Samen in dezelfde witte blouse is twice the fun.

Artikel begint onder de advertentie

IMG_9694 1

Mijn dochter en ik doen al eeuwig aan family affairs. Kennelijk zit er een tuttig element in ieder mens. Zij zag de zwierige shirts met geplooid voorpand hangen bij de Zara en opperde: ‘Is het geen tijd voor een moeder-dochter momentje?’ Zijn dat nu net even de momentjes die ik koester. De witte blouse met korte mouwen in de pocket. Slimme puber is het!

IMG_9697 1

Waar je de witte blouse met geplooid voorpand koopt? Bij de Zara. Foto’s gemaakt door een hangjongen bij stadsmuur in Maastricht, te leuk!

IMG_9699 1

Op de foto: Mijn dochter, net als ik, in witte blouse van de Zara, J Brand jeans (van mij gestolen en sindsdien niet meer uitgedaan), Dr Martins schoenen en zonnebril van Ray-Ban. Zelf in flared jeans van 7 For All Mankind, jasje Zadig & Voltaire en mijn nieuwe, nieuwe zonnebril van Thierry Lasry via Siefers Opticum (zie mijn blogje van vorige week). Sjoes van Repetto. O ja, die oranje Koningsring is van Le Marais Deux & Koffie.

Meer family affairs

Witte blouse

Meer flared jeans op LovestoHave

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *