Maastricht magazine >

 
fashion

Fan van Vans

Fan van Vans

Het schoenenmerk Vans is in 1966 opgericht door Paul van Doren in California. De schoenen werden toen vooral door skaters gedragen. Al snel begon het merk uit te breiden en richtte zich niet alleen meer op sporters, maar op een grotere doelgroep door meer ontwerpen te maken. Vans kreeg internationale bekendheid.

Ook in Nederland zijn Vans al jaren bekend. Op dit moment lijkt de schoen echter volop in de revival. Aan de voet van iedere hippe kip lijkt een exemlaar te pronken. Nou ja, street wise gedragen. Low key. Onopvallend, toch zo fashionable. De net iets stoerdere, eigenwijze Vans lijkt de Converse een beetje weg te drukken, heel voorzichtig.

Door de uitgebreide keuze aan modellen en kleuren is er voor iedereen, zowel man als vrouw, een exemplaar dat past. Wie bij Vans nog steeds denkt aan de ietwat lompe sneakers met hoge zolen en ska ruit heeft het mis. Laarzen, sandalen, sneakers, bootschoentjes, er is voor ieder wat wils. Ook op het gebied van kleur en prints is de keuze enorm. Leuk voor bij die destroyed jeans voor een casual street fashion look.

Je vindt de schoenen van Vans bij hun eigen winkel in de Negen Straatjes in Amsterdam.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *