Maastricht magazine >
fashion-news

10 jaar By Malene Birger

10 jaar By Malene Birger

By Malene Birger bestaat 10 jaar, en dat viert het label met een speciale jubileumcollectie. De collectie omvat alles wat er bij een verjaardag komt kijken. Taart, kaarsjes en een verjaardagskaart. De taart moet je niet te letterlijk nemen. Die is er namelijk in de vorm van een print op t-shirts. Stoer in zwart-wit, zomers in neon roze en feestelijk met pailletten. De shirts hebben een boyfriend-fit, waardoor het geheel niet te zoet wordt. De kaars is voorzien van een neon roze hart en laat je huis heerlijk naar vanille geuren. En tot slot een doosje kaarten, waarmee je vrienden en familie op fashionable wijze een fijne verjaardag wenst.

Artikel begint onder de advertentie

Naast de t-shirts met taart ook nog exemplaren met een hart – om je liefde voor het merk uit te dragen – en een print die je eigenlijk alleen kunt dragen naar de verjaardag van je favoriete nichtje: happy 10 birthday.

 

Liever het goede doel steunen? Dat kan met de totebags voorzien van hart en taart. Alle winst van de verkoop van deze tassen komt ten goede van Unicef.

ByMaleneBirger_kaars ByMaleneBirger_pailletten ByMaleneBirger_kaarten  
   ByMaleneBirger_hart

ByMaleneBirger_tas_Unicef1

 

ByMaleneBirger_shirt  

De jubileumcollectie koop je online bij By Malene Birger. De reguliere collectie van het label vind je bij Nina’s en Stijl Wyck in Maastricht. Scroll naar beneden voor meer verkoopadressen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *