Maastricht magazine >
fashion-news

Ambachtelijke mode bij UshowU

Ambachtelijke mode bij UshowU

Afgelopen weekend opende UshowU zijn deuren in de Rechtstraat. Wederom een mooie aanvulling op het winkelaanbod van Maastricht. Want UshowU brengt niet zomaar kleding voor dames en heren die er goed uitziet. Nee, het concept gaat een stuk dieper. Je gaat er terug in de tijd. Niet wat betreft het interieur van de winkel of de uitstraling van de kleding. Het zit hem in de productiemethode van de kleding. Geen massaproductie, maar terug naar de tijd toen alles nog met de hand werd gemaakt. Een ambachtelijkheid die volgens UshowU de nieuwe trend is.

Artikel begint onder de advertentie

De focus op authenticiteit levert een mooi merkenpalet op. Van bekende labels als Levi’s en Red Wing tot onbekendere namen als 1ST PAT-RN en Norwegian Rain. Merken voor de liefhebber die een stukje vakmanschap waardeert.

Om je een gevoel te geven bij het concept een voorbeeld van een echt UshowU merk, namelijk Mes Demoiselles. Zoals de naam als doet vermoeden is het een Frans merk. In 2006 opgezet door Anita Radovanovic in de stad van de liefde. En laat UshowU nu net gek zijn op romantiek.

 

Bibi Giellis & Pieter Grouwels van UshowU over Mes Demoiselles: ‘Het merk sprak ons meteen aan omdat de unieke ontwerpen van dit merk ons direct het gevoel gaven dat je op een fantasiereis gestuurd werd. Naar een tijd die je misschien alleen uit films en boeken kent. Denk dan aan Serge Gainsbourg en Jane Birkin. In de collectie van Mes Demoiselles vind je zeker een eye-catcher voor dat ene feestje of die romantische, winterse wandeling. Of gewoon voor op de bank, kijkend naar een Franse zwart-wit film met je lief!’

UshowU_MesDemoiselles UshowU_interieur

Links een unieke en gebreide top van Mes Demoiselles, rechts een indruk van het interieur.

Je vindt UshowU in de Rechtstraat op nummer 20.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *