Maastricht magazine >
fashion-news

Catwalk Maastricht high-end met Fashionclash

Catwalk Maastricht high-end met Fashionclash
Artikel begint onder de advertentie

Maastricht is één grote catwalk. Hier lopen de mensen er op straat zo lekker gekleed bij. Flaneren van het ene naar het andere terrasje. Eén keer per maand krijgt die catwalk een officieel tintje. Regen of zonneschijn, in wind en weer, vinden er op de laatste zaterdag modeshows plaats bij de Entre Deux en Mosae Forum. Dan shop je jouw items zo van de catwalk. Die catwalk ziet er komende zaterdag, dat is 25 juni, nog net iets spannender uit. Vooruitlopend op het internationaal modefestival Fashionclash staan de creaties van toekomstig modetalent in de kijker. Talent van de MAFAD; dat is de Academy of Fine Arts and Design in Maastricht. Een preview van Catwalk Maastricht X Fashionclash. Een maagdelijk wit tafereel met een twist of denim blue!

Collage 50-50 Store Mosae Forum

50-50 Store Maastricht Mosae Forum

Preview Catwalk Maastricht: wie – wat – waar

De tijden van de Catwalk Maastricht zijn deze keer aangepast. Om 13 en 16 uur kun jij je hart ophalen bij Entre Deux. De catwalk bij Mosae Forum gaat los om 14 en 17 uur. Naast items van de winkels die je in deze winkelgebieden vindt, tevens creaties onder de noemer Made in Maastricht van ongebleekt katoen. Een dozijn modellen showen prototypes van ontwerpen van jong opkomend talent. Samen vormen ze een tableau vivant van wat je het komende Fashionclash festival van 30 juni tot 3 juli kunt verwachten. Het zijn ook deze creaties waarmee Fashionclash het festival officieel opent.

Collage Mango Men Entre DeuxMango men Entre Deux

Ssstt… Flashmob om 15 uur bij Mosae Forum

De kracht van een flashmob is dat een grote groep mensen onverwachts op een locatie samenkomt, iets ongebruikelijks doet en dan gewoon weer doorgaat met de dagelijks gang van zaken. Hebben we nu teveel gezegd… Je maakt het zaterdag mee! De Fashionclash flashmob begint om 15 uur bij Mosae Forum en eindigt rond 15.30 uur bij Entre Deux.

Voor wie niet genoeg van mode kan krijgen

Meer informatie over Catwalk Maastricht vind je op de site. Hier vind je ook de outfits van eerdere edities. Zie ook de site van Fashionclash voor meer informatie over het modefestival dat 30 juni van start gaat. Eerdere previews Catwalk Maastricht op LovestoHAVE terugkijken kan ook!

Foto boven betreft ontwerpen studenten MAFAD welke ook tijdens Fashionclash Festival te zien zijn. De victoriaanse onesie is van Maarten van Mulken, de stoere onesie is van Ilona Simons en de jasje-broek combinatie is van Victoria Keller.

Gerelateerde blogs

  Reacties (2)

  1. gaarne de openingstijden van de SAM decorfabriek waar de expo plaats vind ( donderdag en vrijdag ) hartelijk dank.

   1. @Carmen: Als je naar de website van Fashionclash gaat, zie link in artikel, vind je alle informatie. Enjoy!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *