Maastricht magazine >

 
fashion-news

Catwalk Maastricht: dessins die doen verlangen naar het najaar

Catwalk Maastricht: dessins die doen verlangen naar het najaar

Het laatste weekend van augustus. De vakanties nu zelfs in het zuiden zo goed als voorbij. Daarmee is het laatste weekend een soort van afscheid van de zomer. En dat doen Maastrichtenaren tijdens het Preuvenemint op het Vrijthof. Eén van de fijnste feestjes van het jaar. En dat dan in stijl. Want Maastrichtenaren houden er van zich goed te kleden. De titel Modestad is dan ook niet uit de lucht gegrepen. Dit weekend is het Preuvenemint een aanrader voor wie wil proeven, maar zeker al net zo’n feest om naar flirtende en flanerende Maastrichtenaar te kijken. Bij deze temperaturen in zomerse kleding. Wie droomt van verkoeling, haalt dit weekend z’n hart op bij Catwalk Maastricht. Deze vindt zaterdag 27 augustus plaats bij de Entre Deux en Mosae Forum. Een catwalk met een grote dosis herfstmode.

5050 store

Dessins 50/50 Store

Het leven is één grote modeshow

Maastricht bewijst het. Het leven is een feestje. En op dat feestje in Maastricht gaat men goed gekleed. Een pracht modetafereel. Een heerlijk dessin. En laten dessins nu net het najaar opfleuren. Zelf ontdekken en bewonderen? Dan zeker de modeshows dit weekend bezoeken. Hier staan dessins centraal.

Esprit

Najaar 2017/2017 Esprit

Catwalks Entre Deux en Mosae Forum

Op zaterdag 27 augustus vinden er twee catwalks plaats. De catwalk in de Entre Deux kun je om 13 en 15 uur bijwonen.  De show in Mosae Forum om 14 en 16 uur. Meer informatie vind je op catwalkmaastricht.nl Hier vind je tevens vanaf dinsdag na de show alle getoonde looks.

Vero Moda

Vero Moda najaar AW 2016/2017 dessins

Foto bovenaan: preview Catwalk Maastricht 27 augustus 2016 met o.a. 50/50 Store, Esprit en Vero Moda

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *