Maastricht magazine >
fashion-news

Catwalk Maastricht: get on the catwalk casting

Catwalk Maastricht: get on the catwalk casting
Artikel begint onder de advertentie

Jihaa, dit is jouw kans. Een twee-in-eentje. Zo van de catwalk je nieuwe zomercollectie shoppen. Tevens kans maken om zelf als model de loper te betreden. Want tijdens de catwalk op 31 maart vindt een casting plaats. Get on that catwalk now!

Catwalk Maastricht op zaterdag 31 maart

Aanstaande zaterdag, dat is 31 maart, staan niet alleen de welbekende fashionstores en boetieks in het teken van de nieuwste trends, maar ook de runways van Catwalk Maastricht. Zowel Entre Deux en Mosae Forum showen de laatste fashion items en  en maken een feest van deze editie. Ontdek de laatste must-haves en krijg genoeg inspiratie voor een frisse garderobe.

Model casting

Wil jij zelf graag de catwalk op? Go fashion? Dat kan! FashionClash, het internationale fashion festival in Maastricht, zoekt modellen voor de jubileumeditie in juni. Er vinden verschillende castings plaats. Geef je nu op voor de casting tijds Catwalk Maastricht op 31 maart. Die vindt plaats bij Mosae Forum tussen 15.30 en 17 uur. Opgeven kan via een mailtje naar [email protected]. Wel zo handig als je geen worstje bent. Dus ladies tussen de 1,74 en 1,82 meter en size 34-38. Voor de mannen onder ons geldt een lengte van tussen de 1,82 en 1,95 meter en maat 46-52.

De shows vinden plaats om 13 en 15 uur bij Entre Deux en om 14 en 16 uur bij Mosae Forum. De model casting tussen 15.30 en 17 uur.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *