Maastricht magazine >
fashion-news

Catwalk Maastricht: schitteren met kerst

Catwalk Maastricht: schitteren met kerst
Artikel begint onder de advertentie

Afgelopen zaterdag werden in Maastricht de outfits voor de feestdagen op een presenteerblaadje aangediend. En tja, wat anders dan glim en glam. De periode rondom kerst blijft nu immers de periode waarin dat ene glittertje de mens siert. Catwalk Maastricht gemist? De outfits komen op LovestoHAVE nog een keertje voorbij.

Op de foto boven jurkje met korte mouw van Esprit (Mosae Forum), met spaghetti bandjes van NewYorker (Entre-Deux) en met diepe V-hals van NewYorker (Entre-Deux). Voor de koukleumen een jurk met lange mouw, top met jasje en lange broek of een rokje met blouson met lange mouwen. Alles met zigzagmotief van Vero Moda (Entre Deux).

catwalk maastricht november 2016

Als glitter all-over te veel is; een glimmertje in de details

Jurk van Ploen Mevis (zie onder), top met strik van 50|50 (Mosae Forum) en een strikje voor mini-me vanTumble ‘n’ Dry (Entre Deux). Blouson met goud van Sissy Boy (Mosae Forum), glitter top van Virginis (Entre Deux) en trui met gouden stipjes van the Sting (Mosae Forum).

Mosae Forum catwalk

En feestelijke outfits om door te dragen

Jurkje van Esprit doordragen met een stoer biker jasje en warme sjaal (Mosae Forum), jurkje van the Sting doordragen met een kort biker jasje en een stoere muts (Mosae Forum) of die rok van Sissy Boy doordragen met biker jasje en eenvoudig truitje (Mosae Forum). Of je glitterbroek met een simpel zwart truitje (New Yorker, Entre Deux), je glittertop onder je winterjas (Virginis, Entre Deux) of ga voor shine all over glanseffect met jasje van 50|50 (Mosae Forum).

ploen-mevis

De kerstengeltjes van Ploen Mevis

Geen kerst zonder kerstengeltjes. Op de Catwalk Maastricht zorgde Ploen Mevis daarvoor. Ploen maakte de modeshow extra bijzonder. Dit 14-jarige modetalentje behaalde met haar collectie ‘Something borrowed, something new’ de tweede plek voor Limburg bij ‘Kunstbende’, de wedstrijd voor jong talent, in de categorie ‘Fashion’. Helaas is haar collectie nog niet te koop.

Catwalk Maastricht vindt maandelijks plaats bij Mosae Forum en Entre Deux. Meer informatie vind je op catwalkmaastricht.nl. Op deze site vind je ook alle looks terug.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *