Maastricht magazine >
fashion-news

Denham opent showcase store

Denham opent showcase store

Denham is duidelijk dol op Amsterdam. Om het 5-jarige jubileum te vieren opent het label een derde winkel in de stad. Na de herenwinkel op de Prinsengracht en de shop voor de ladies in de Runstraat is Denham nu ook te vinden in de Hobbemastraat. Misschien heb je al een kijkje genomen in deze fraaie winkel, want de deuren zijn al twee weken geopend voor publiek. Vanavond vindt echter de officiële opening plaats.

Artikel begint onder de advertentie

Wat anders is aan deze winkel, die dicht bij de P.C. Hooftstraat ligt, is het feit dat de gehele Denhamcollectie gepresenteerd wordt. Van heren tot dames en van denim tot seizoensitems. En alsof dat het kiezen nog niet moeilijk genoeg maakt is er ook nog een selectie van andere merken te vinden. Stuk voor stuk uitgekozen door het creatieve team van Denham, dus dan weet je dat het goed zit.

Liever iets exclusievers? Dan is er het Private Wardrobe concept, dat ook in deze nieuwe store te vinden is. Een shopping experience om nooit te vergeten. In deze Private Wardrobe krijg je namelijk limited editions voorgeschoteld die nergens anders ter wereld verkrijgbaar zijn. Invitation only. Klinkt als my cup of tea. Euh, sake. Want je bekijkt die unieke stukken in de Denham Sake Bar.

Andere bijzondere features van de winkel zijn een popcorn machine, een welkomstruimte die lijkt op een ticket-office en een collectie kleermakersscharen van museumkwaliteit, zoals je die kent uit het logo van Denham.

Denham_storeopening Denham_winkel_Amsterdam
Denham_sakebar Denham_store_Amsterdam

Je vindt de Denham showcase store in de Hobbemastraat op nummer acht.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *