Maastricht magazine >

 
fashion-news

Pop-Up Store van webwinkels in Haarlem

Pop-Up Store van webwinkels in Haarlem

Van 17 oktober tot en met 7 november vind je in winkelgebied Raaks in Haarlem een unieke pop-up store. The Pop Up Company brengt zeventien webshops samen in een tijdelijke winkel aan de Drossestraat op nummer 3. Het aanbod is heel divers. Van denim design, gifts, houten fietsen en lifestyle producten tot meubilair, staklokken en stationery.

Ook D E N A M E – room for denim doet mee met een guerrilla gallery vol denim design. Het is alweer de tiende guerrilla gallery waarmee D E N A M E offline op-popt. Dit keer met verrassende denim producten die je in Haarlem voor het eerst zelf kunt zien, voelen en passen. Zoals The Original denim sneakers van Denims Originals en de denim espadrilles van het nieuwe merk Blue Days Footwear. Maar ook het speelgoed annex interieurdesign en de tas van BluBloxx en de fashion dolls BIEK & WALT. 

Het curieuze en creatieve koppel BIEK & WALT werd ontworpen door Bianca Speijk, omdat ze twee modeopleidingen en vele modeontwerpen verder toe was aan iets anders.

 

Iets geks, iets verrassends. Dat werden de fashion dolls BIEK & WALT. De namen zijn ontleend aan haar eigen naam en die van een goede vriend. En het zijn niet zo maar fashion dolls. Het zijn ‘characters’ die dol zijn op elkaar en die het liefst samen op avontuur gaan. Niet alleen kinderen vallen voor ze, het zijn vooral fashionable volwassenen die het stel graag in huis nemen. BIEK & WALT zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. De komende weken kun je alvast kennismaken met de denim variant in de pop-up store in Haarlem.

BIEK &  WALT on the move to D E N A M E - room for denim guerrilla gallery Haarlem_31

Blue Days Footwear Espadrilles Dark Blue @ D E N A M E - room for denim Lovetohaves

Links fashion dolls BIEK & WALT onderweg van Rotterdam naar Haarlem in de trein, rechts denim espadrilles van Blue Days Footwear.

Foto boven: mijn guerrilla gallery in de de Pop-Up Store in Haarlem.

Er is nog zoveel meer leuks te koop in deze tijdelijke winkel. Laat je verrassen in Haarlem. Je hebt drie weken de tijd om jezelf onder te dompelen in het bijzondere aanbod dat deze pop-up store te bieden heeft. Op de website van The Pop Up Company vind je alle deelnemende webshops. De openingstijden van de Pop-Up Store aan de Drossestraat 3 in Haarlem zijn: ma 13 – 18 uur, di / wo / vr 10 – 18 uur, do 10 – 21 uur, za 10 – 17 uur en zo 12 – 17 uur. En de fashion dolls? Die bestel je binnenkort ook online bij D E N A M E.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *