Maastricht magazine >

 
fashion-news

M’s Thursday: Kleine meisjes worden groot

M’s Thursday: Kleine meisjes worden groot

Miriam’s Thursday. De donderdag waarop Miriam steevast in één van haar vele outfits op LovestoHAVE voorbij komt. Outfits die ze dagelijks deelt op Instagram. Sinds februari 2015 sloeg ze geen donderdag over. Zo deelde ze meer dan 100 van haar outfits op LovestoHAVE. Zo toegewijd als ze aan mode is, zo gedreven in de dingen die ze doet. Afgelopen dinsdag voor het eerst in twee jaar niet twee mailtjes in mijn inbox. Een mailtje met foto’s en eentje met tekst. Want Miriam vliegt uit!

Met 40.000 volgers is Miriam een fashion influencer

Toen ik Miriam ontmoette was ze met circa 1.000 volgers zo’n half jaar actief op Instagram. Trots en gepassioneerd! Ik vroeg haar of ze haar opkomende, online fashion influence ook naar LovestoHAVE wilde uitbreiden. Haar eerste blogje op 20 februari 2015 het resultaat. Haar populariteit op LovestoHAVE groeide met de maanden. En ook haar Instagram account werd steeds populairder. Met haar huidige 10.000 volgers is zij een ware fashion influencer. Als je bedenkt dat ‘onze’ generatie net even iets minder vaak op like buttons klikt en sowieso online minder actief is, mag je haar 10.000 volgers gerust verviervoudigen om haar invloed te meten aan jongere generaties. En die invloed maakt haar klaar voor de volgende stap. Haar eigen SeebyMiriam.nl is gelanceerd.

Eerste Miriam's Thursday op 20 februari 2015
Eerste Miriam’s Thursday op 20 februari 2015

Wanneer de kinderen uit huis gaan

Ja, het is even wennen om op dinsdag geen mail van Miriam te ontvangen. Gelijktijdig maakt het me trots. Het is immers het bewijs dat de insteek van LovestoHAVE werkt. Een insteek waarbij Friends de kans krijgen om, gebruikmakend van de bezoekersaantallen en functionaliteiten van LovestoHAVE, met het bloggen te experimenteren. Om te ontdekken wat voor hen werkt en wat aanslaat. Om samen te bakkeleien over de do’s & don’ts in bloggersland. Daarbij maak ik gebruik van mijn liefde voor tekst en kennis van online. De wisselwerking met de LovestoHAVE Friends, de gesprekken die erop volgen en het tegengas dat ik soms krijg, zorgt voor een extra dimensie. En die dimensie werkt kennelijk wederzijds. Want Miriam is nu groot! En dus vliegt ze uit. Het voelt dubbel. Trots als een pauw ben ik op haar. En tegelijkertijd zie ik ‘mijn kleine meisje’ met pijn in het hart gaan. Wat zal die lege mailbox op dinsdag wennen zijn.

Je blijft mijn kleine meisje

Lieve Miriam, zoals jouw Rachelle je zo nu en dan vanuit Amsterdam met haar stralende lach en vrolijke geest komt verblijden, zo hoop ik dat ook jij nog regelmatig op LovestoHAVE aanwaait. Je liet me weten te willen blijven bloggen op LovestoHAVE. Hoewel niet meer wekelijks, verheug ik me nu al op jouw terugkom momentjes. Op je altijd gepassioneerde insteek. Op je positieve kijk op dingen. De trouwheid aan jezelf. Ik zal onze ‘zakenlunches’ missen. Dat ene wijntje dat er nooit één is. Je gedrevenheid en betrokkenheid. Ik weet dat SeebyMiriam.nl het dankzij jouw kwaliteiten ver zal schoppen. In de wetenschap dat kleine meisjes zo nu en dan ‘thuis’ even landen, kijk ik nu al uit naar jouw volgende bijdrage op LovestoHAVE. En ach wat, eten moeten we toch… Binnenkort lunchen in Maastricht?!

De nieuwe website van Miriam: SeebyMiriam.nl
De nieuwe website van Miriam: SeebyMiriam.nl

Alle blogjes van Miriam op LovestoHAVE nalezen? Dat kan door naar LovestoHAVE by Miriam te surfen; haar eigen bloggers pagina. Ben jij de next Miriam? Wil je ook bloggen op LovestoHAVE? Omdat je het leuk vindt om zo nu en dan online actief te zijn of in de voorbereiding naar het waarmaken van grote dromen? Meld je aan en blog mee! En om Miriam op haar eigen site te volgen, ga je naar SeebyMiriam.nl. You go girl!

Foto boven heb ik van Miriam’s nieuwe site geplukt. Blog lezen dat bij die foto hoort? Surf dan naar See by Miriam.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *