Maastricht magazine >
fashion-news

T-shirts voor Orange Babies

T-shirts voor Orange Babies

Het in Nederland gevestigde label Ruby Tuesday ontwikkelde een mooi initiatief om Orange Babies te steunen. Iedereen kan bijdragen aan de strijd tegen hiv-overdracht van moeder op kind door simpelweg een t-shirt te kopen. Hoe makkelijk kan het zijn! En fashionable natuurlijk, want het t-shirt is ontworpen door Kamilla Byriel. Deze Deense ontwerpster ontwierp de print vorig jaar vanuit haar label Lollys Laundry voor het Deense Rode Kruis. Blijkbaar nu weer in de recycling voor Orange Babies, maar dat doet niets af aan de kracht van de print.

Artikel begint onder de advertentie

Hoe het t-shirt zit? Dat showen BN’ers voor je. Van Sabrina Meijer en Piet Paris tot Karin Swerink en Bibi van der Velden. Zij hebben zich namelijk in of met het t-shirt laten portretteren door fotograaf Paul Bellaart. De foto’s zijn stuk voor stuk even prachtig.

De shirts zijn er voor heren, dames en kids en de gehele opbrengst gaat naar projecten van Orange Babies. In totaal zijn er 5.000 REACT NOW t-shirts geproduceerd. Je koopt ze in geselcteerde winkels in Nederland, bijvoorbeeld bij Nina’s Boutique in Maastricht. Scroll naar beneden voor meer verkoopadressen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *