Maastricht magazine >

 
fashiontips

Fashion outlet shoppen online

Fashion outlet shoppen online

Hou je van merkkleding én van koopjes? Dan heb je waarschijnlijk vast wel eens gehoord van Batavia Stad, Rosada of Designer Outlet Roermond. Dit zijn alle drie outlet shopping centre’s waar je merkkleding kunt kopen met veel korting. Ligt dit niet bij jou in de buurt, of heb je gewoon even geen zin om door een heel centrum te slenteren met volle tassen? Dan heb je geluk, want je kunt ook gewoon online outlet shoppen!

To Be Dressed

Een handige website waar alle fashion outlet koopjes verzameld worden is To Be Dressed. Zij verkopen allemaal sale merkkleding en schoenen en hebben daarin ook het grootste aanbod van Nederland. Dit kunnen artikelen van de oude collectie zijn, maar ook de nieuwe collectie komt hier gewoon voorbij.

Aan de website zijn in totaal zo’n 500 (web)winkels verbonden. Samen zijn zij goed voor maar liefst 2.000 verschillende merken, de kans is dan ook groot dat ook jouw favoriete merken er tussen staan. Het is niet de bedoeling dat de site de fysieke winkels vervangt, maar juist om de verbinding tussen hen en online winkelen kleiner te maken. Krijgen ze in een winkel bepaalde uitverkoop artikelen niet verkocht dan hebben ze de mogelijkheid om het via deze site alsnog te kunnen verkopen.

Breed assortiment met sale artikelen

Voor zowel dames, heren als voor kinderen kun je hier online goedkope merkkleding shoppen. Naast kleding verkopen ze ook schoenen, tassen, sportartikelen en accessoires. Ben je fan van een bepaald merk, bijvoorbeeld van PME, dan ga je eenvoudig naar een aparte pagina met alle PME Legend sale. Loop je graag op schoenen van het merk Gabor? Dan neem je een kijkje op de pagina met de Gabor sale. Dit werkt dus eigenlijk hetzelfde als dat je in een centrum bij een bepaald merk een kijkje binnen neemt.

Ben je niet perse naar een bepaald merk op zoek maar wel naar een specifiek kledingstuk? Dan kun je hier ook gewoon je voorkeuren aangeven en krijg je zo een aangepast overzicht te zien. Het is ook mogelijk om te sorteren op korting, zo weet je gelijk waar je de beste deals kunt scoren.

Maatschappelijk verantwoord

Wist je dat er maar liefst 13,9 miljoen kledingstukken per jaar onverkocht blijven in winkels? Door sites zoals To Be Dressed kunnen winkeliers hun uitverkoopartikelen makkelijker verkopen. Hierdoor belandt er uiteindelijk veel minder kleding op de afvalstapel, wat natuurlijk niet alleen voor de winkelier fijn is, maar ook voor het milieu.

Ben jij een echte outlet shopper? Doe je dit dan altijd in fysieke winkels of shop je vooral online?

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *