Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Faux fur By Malene Birger voor gratis

Faux fur By Malene Birger voor gratis

Soms begrijp ik niets van de uitverkoop, zoals waarom deze jas de soldes uberhaupt heeft gehaald. Een loves to have faux fur van By Malene Birger. Deze Katinca coat is om te hebben!

Artikel begint onder de advertentie

Deze harige vriend van By Malene Birger staat al een tijdje online met 50% korting. In eerste instantie in heel veel maten. Nu is de faux fur vriend er nog in enkele maten. Toch begrijp ik soms echt niets van fashion. Hoe heeft deze jas de uitverkoop uberhaupt gehaald?! Bovendien zou je toch verwachten dat het ding met 50% korting binnen een dag weg is…

Schermafbeelding 2016-01-13 om 09.23.21

Lijkt me dat dit jouw lucky day is, dat is als je van een nep bontje houdt. Onmogelijk dat je niet verliefd bent op dit harige exemplaar. Super item om in stijl of rock ’n roll te combineren.

Je shopt de Katinca online en het is niet het enige te hebben By Malene Birger item. Zelf scoorde ik een te fijne trui van By Malene Birger in de uitverkoop bij Stijl Wyck in Maastricht. En wie denkt dat de uitverkoop op z’n einde loopt, ik verbaas me over de geweldige items die ik hier en daar nog spot. Zoals al die plateau hakken op Net à Porter, maar dus ook deze harige jas. 

Scroll naar benenden voor verkoopadressen van By Malene Birger.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *