Maastricht magazine >

 
fashiontips

Faux fur gilet van Costes

Opeens liep ik er tegenaan: Costes. Niet eerder gezien en ook de introductie van de no-nonsense kledingketen deze zomer volledig gemist. Na de opening van de allereerste winkel in Utrecht groeit de modeketen van het Nederlandse merk rap met winkels in Amsterdam, Maastricht, Rotterdam and on. Een kledingmerk dat oorspronkelijk als sublabel onderdeel uitmaakte van de Sting collectie.

Enkele maanden na de introductie is het Nederlandse label niet meer weg te denken. De kleding fashionable en betaalbaar. De winkel clean en overzichtelijk. Het personeel vriendelijk en persoonlijk met service voorop.

Love it hoe betaalbaar Costes is. Dankzij het merk nu in het bezit van een te blij faux fur gilet met werkelijk te lelijke kleurstelling. Een kleurstelling met plompverloren stukken groen. En dat maakt mijn gilet juist zo heerlijk faux en daarmee een geweldige aanvulling op mijn lammy gilet.

De collectie van Costes bestaat uit vier lijnen: het vrouwelijke City Chic, het stoerdere Rebel Luxe, Uptown Glam met glamoureuze feestkleding en Casual Mix. Het resultaat dat iedereen altijd wel bij Costes slaagt. En dat deed ik dus ook.

Op de foto: zwarte t-shirt jurk Pippi van LaDress met daar overheen een rugby t-shirt in flesgroen van Costes, leren broek van Filippa K. en faux fur gilet van Costes.


Interesse in een faux fur gilet? Laat je inspireren!

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *