Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Feit: Made-to-measure street footwear

Feit: Made-to-measure street footwear

Streetstyle gecombineerd met maatwerk, dat zie je niet vaak. Het is echter precies wat het schoenenmerk Feit brengt: hand en op maat gemaakte schoenen voor off-duty momenten. Het merk is in opkomst! Nou ja, voor wie er geen probleem mee heeft om 3.000 euro uit te geven voor een paar maatwerk schoenen. Maar ach, dat betaal je enkel voor je eerste paar. Een tweede paar Feit footwear is al van jou voor 1.500 euro. Waar praten we over…?

Artikel begint onder de advertentie

Feit is het merk van de Australische broertjes Tull en Josh Price. Een merk dat op maat gemaakte, handgemaakte, duurzame schoenen produceert. Dat klinkt als een paar of orthopedics of ander gezond schoeisel, feit is echter dat Feit hot is.

Feits men shoes

Feit schoenen zijn er voor vrouwen en mannen. Om een paar te bestellen, is een craftman gewenst. Die vind je in New York en Sydney. Alweer een goed excuus om een reisje te maken dus! Hier kies je jouw favoriete paar Feit’s in leer, suede of met print. Elke schoen is gemaakt uit één stuk, fijn gekleurd leer. Bij jouw paar Feit’s ontvang je twee paar zolen, een paar in leer en een paar van kurk. En na het bestellen, kan het aftellen beginnen. De schoenen beginnen namelijk bij 3.000 euro per paar. Bestel je een tweede paar, dan heb je geluk. want die zijn al van jou voor 1.500 euro.

Meer lezen over Feit schoenen, lees het volledige artikel in How to spend it.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *