Maastricht magazine >
fashiontips

Flatjes van French Sole in London

Flatjes van French Sole in London

De flatjes van London Sole horen in het rijtje van relatief jonge merken zoals het Amerikaanse label M.Z. Wallace. Jonge labels met gedeelde ambitie: het ontwerpen van klassiekers. Jane Winkworth is de designer achter London Sole. Of zoals Vogue haar omschrijft: the queen of the ballet flat. Haar ballerina’s zijn geliefd vanwege het tijdloze ontwerp in een eigentijdse uitvoering. Denk aan animal prints, snake, krokodil of glam uitvoering.

Artikel begint onder de advertentie

London Sole werd in 1989 geboren en heeft sindsdien werkelijk ieder fashion magazine ter wereld gehaald. Het is alweer bijna 10 jaar geleden dat ik London Sole in Londen bezocht. Even zoeken was dat wel, om te ontdekken dat het Londense schoenenmerk in Engeland actief is onder de naam French Sole.

Onlangs bezocht ik wederom de popperige, romantische winkel op Ellis Street, Knighstbridge. Dit maal geen wachtrij van een half uur. Maar dat het label desondanks nog steeds ontzettend populair is blijkt uit het feit dat het aantal publicaties in de fashion magazines nog steeds niet te tellen is. Zo bewijst de website van French Sole en ook de publicaties die in de schappen in de winkel prijken.

Londonsole_etalage FrenchSole_Londonsole_pers1

Uiteindelijk liepen we door tot de winkel op Kings Road, Chelsea. Minder romantisch dan de winkel in Knightsbridge, maar net zo geliefd. I love French Sole in London!

Je shopt London Sole onder andere bij Max in Maastricht. Op de best wel lelijke Nederlandse website van het merk vind je een lijst met alle verkoopadressen.

PS: Onze buit? Dat durf ik niet te delen 😉

LondonSole_ballerina1

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *