Maastricht magazine >
fashion

Fotoshoot in Escada

Deze week fotoshoot voor Beautyzien. Een nieuw magazine waarvoor ik een column schrijf. Bedoeling is een tijdloze foto, niet seizoensgebonden. Ik wil zelf bovendien iets aan dat spreekt. Eigen, maar tijdloos. Het wordt mijn nieuwe top van Escada uit de najaars- en wintercollectie 2011/2012. Een top die voor mij staat voor alles dat ik Escada toebedeel. Het levende bewijs dat Escada back is on track.

Artikel begint onder de advertentie

En ik ben niet de enige met die mening. Als een vriendin mijn wikken en wegen over een paar nieuwe hakken van Prada opvangt, je weet wel – die fijne high heels met slangenprint, zegt ze dat we gaan bezuinigen. Dat we gaan sparen. Dat het enige dat we deze winter nog mogen kopen iets is uit de collectie van Escada. Dat Escada dit jaar met kop en schouders de mooiste collectie van alle labels samen heeft neergezet. En dat beaam ik, niet zo’n beetje! Escada is een long term investment!

Esacada aw 2011

Campagnebeeld Escada aw 2011/2012

Foto boven: Koen den Os Fotografie

Ik kocht mijn top bij Escada in Maastricht. Scroll naar beneden voor overige Escada verkoopadressen of gebruik de labelfinder rechtsboven voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *