Maastricht magazine >
fashion

Gekleurde juweeltjes van United Nude

Gekleurde juweeltjes van United Nude

Aankomende zomer hul je jezelf van top tot teen in kleur, als een ware paradijsvogel. Een paar opvallende schoenen mag dus zeker niet ontbreken. Ook als je een beetje huiverig bent voor kleur kan een ingetogen outfit met een paar statement shoes toch zorgen voor dat zomerse gevoel. Vergeet unikleur, denk zo bont mogelijk. Naast multi-colour veel exemplaren waarin drie verschillende kleuren zijn verwerkt. Variërend van wat meer neutrale tinten tot echte knalkleuren.

Artikel begint onder de advertentie

United Nude staat naast de bijzondere vormen toch ook bekend om de kleurrijke fold modellen, en heeft daardoor veel ervaring met het toepassen van kleur. Dat is duidelijk terug te zien in de zomercollectie, die veel kleurrijke exemplaren bevat, onder andere met etnische stofjes en neon.

UnitedNude_Multicolour Schermafbeelding 2012-02-16 om 12.54.13 Schermafbeelding 2012-02-16 om 12.55.31

Niet bont maar toch zeker het vermelden waard: de schoenen die United Nude ontwikkelde in samenwerking met de Nederlandse ontwerper Mattijs van Bergen. Ontworpen voor de show van de jonge ontwerper, maar in de lente ook gewoon te koop. Absoluut bijzonder van vorm en in sterke kleuren, een echte eyecatcher.

UnitedNude_MatthijsBergen

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van United Nude.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *