Maastricht magazine >
fashiontips

Geld verdienen met Nike’s Air Jordan 3

Geld verdienen met Nike’s Air Jordan 3

‘Ik heb vandaag geld verdient’, vertel ik mijn lief wanneer ik thuis kom met dat te hebben designerstuk in de uitverkoop. Hij kijkt me fronsend aan. Al net zo kijkt hij als ik over een aankoop zeg: ‘Dit is mijn beste investering ooit.’ Nu heb ik een bondgenoot. In zijn TedTalk legt sneakerhead Josh Luber uit waarom de Nike Air Jordan 3 Black Cement misschien wel je beste investering ooit is en geeft de stockmarket het nakijken.

Artikel begint onder de advertentie

Wie durft na het kijken van dit filmpje nog te beweren dat fashion oppervlakkig is? Het filmpje is sowieso een must-watch voor iedere marketeer. helder en met humor, natuurlijk met zijn eigen Nike Air Jordan 3 Black Cement aan zijn voeten, legt Josh Luber in zijn TedTalk uit hoe Nike de regels in tweedehands sneakerland bepaalt. Hoe sneakerheads jaarlijk meer profit maken dan de grootste concurrent van Nike. I love it!

Schermafbeelding 2015-11-22 om 09.36.11

Klik hier om de TedTalk van sneakerhead Josh Luber te bekijken. 10 minuutjes inspiratie, fun en inzicht!

Ultieme marketing, magical community-thinking en bovenal het absolute bewijs om ze thuis voor eens en altijd te overtuigen dat ik geen shopaholic, maar fashion investor ben!

WATCH TEDTALK SECRET SNEAKERMARKET

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *