Maastricht magazine >
fashion

Getailleerd de winter in met Moncler

Getailleerd de winter in met Moncler

Constateerde Annemieke vorige winter dat de parka zich officieel als musthave had bewezen, is de jas ook komende winter een graag geziene gast. Hoewel de hoofdrol dit keer naar jassen met militaire trekjes gaat blijft de parka ons verwarmen. Labels als Altuzarra en Chloé spelen met prints en kleur om het model nieuw leven in te blazen. Maar voor mij blijft de klassieke variant de enige echte. Zoals de exemplaren van Moncler in khaki of goudachtige tinten, die ik tegenkwam bij MAX. Ondanks de oversized trend die AW 2012 kenmerkt geldt bij parka’s juist het omgekeerde. De nadruk ligt namelijk op de taille, waardoor de anders zo dikke, stoere jas verandert in een vrouwelijk kledingstuk dat je figuur benadrukt. Moncler past dit principe niet alleen toe op parka’s maar ook op doorgestikte donsjacks.

Artikel begint onder de advertentie

De meeste modellen van Moncler zijn al voorzien van een riem om het juiste effect te geven. Heeft jouw parka geen riem? Pas dan de stylingtruc toe die we op de catwalks van Burberry Prorsum en Mulberry zagen: neem een smalle riem van leer en maak hem vast over je parka. Waarschijnlijk wel even een iets langere riem dan gewoonlijk kopen, anders past hij niet over die volumineuze jas!

Jassen van Moncler koop je bij MAX in Maastricht. Scroll naar beneden voor meer verkoopadressen van het label.

Burberry_AW2012_parka_riem1 Moncler_parka_angers1 Mulberry_AW2012_parka_riem

Links parka met leren riem bij Burberry Prorsum, in het midden donsjack van Moncler en rechts parka met tailleriem bij Mulberry.

Foto boven: parka van Moncler, sneakers van Elisabetta Franchi en tas van Smaak. (Allemaal verkrijgbaar bij MAX)


Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *