Maastricht magazine >
fashiontips

Gezocht: cutie girl bij Turn on the Lights

Gezocht: cutie girl bij Turn on the Lights

Gisteren bij de opening van het festive season ‘Turn on the Lights’ door de Bijenkorf in Maastricht. Daar maakte ik deze foto toen ik me door de mensenmassa naar voren worstelde. Een ultiem kerstplaatje waarop een te schattig meisje één van de verlichte paarden van de straattheateract Compagnie des Quidams aait. Het theaterspel ging vooraf aan de ontstekening van 22.000 lichtjes door burgemeester Annemarie Penn-te Strake. En nu ben ik opzoek naar deze cutie pie, het allerschattigste meisje die het verlichte paard aait, om haar ouders de foto alsnog te geven. Ken jij haar?

Artikel begint onder de advertentie

Ik wilde de vader van het meisje meteen na het ontsteken van de 22.000 lichtjes opzoeken. In plaats daarvan liep ik (te druk met mezelf) met de genodigden naar binnen. En nu baal ik. In zoverre dat ik hou van delen. Ik had de vader van de twee meisjes de foto’s graag willen geven.

 Wie kent dit allerschattigste meisje?

  Straattheateract Compagnie des Quidams voorafgaand aan de opening van de feestmaand

Burgemeester Annemarie Penn-te Strake bewondert de 22.000 lichtjes aan de gevel van de Bijenkorf en het vuurwerk dat volgt. Vanwege de enorme regen hebben zich ook de nodige toeschouwers in de etalage van de Bijenkorf geschaard

Ken jij het meisje op de foto? Ik heb er meerdere gemaakt en wil ze graag met de vader delen. Nou ja, de man van wie ik dus denk dat het haar vader is.

Meer kijk- en leesvoer

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *