Maastricht magazine >
fashion

Goosecraft: loves to have

Goosecraft: loves to have

Het is geen geheim dat wij groot fan zijn van een stoer bikerjack. Een prima ‘tussenjas’ met wat frisser weer op een mooie jeans, jegging of leuk jurkje. In de winter lekker makkelijk onder je parka als alternatief voor een dikke trui of blazer.

Trendy Nederlands leerlabel Goosecraft voor ladies en gents heeft een eigen kenmerkend handschrift uitgevoerd in de allerbeste en soepelste leersoorten.

Artikel begint onder de advertentie

De reguliere lijn van Goosecraft is vooral jeans-related. Denk aan bikerjasjes in stoer leer. De Gallery-lijn is sophisticated, sexy en vrouwelijk. Ruige jacks en bikers met asymmetrische kragen in gewassen leer, feminiene korte jasjes en comfortabele lammy’s.

In de wintergarderobe van Goosecraft vind je naast mooie jassen en jacks ook twee ware loves to have. Een ultravrouwelijke jumpsuit in suède en een prachtige poncho in fake fur. Plan voor jezelf een dagje toeren door het Hollandse land! De jumpsuit vind je bij Sonanz in Laren en de poncho met capuchon is verkrijgbaar bij Nina’s in Maastricht. Deze wil je!

 

 

Goosecraft_faefurponcho1Goosecraft_Nina's1 Fake fur poncho bij Nina’s

 

Goosecraft_jumpsuit_beeld1 Campagnebeeld Goosecraft

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *