Maastricht magazine >
fashion

Gouden jurk met pailletten van Vince

Gouden jurk met pailletten van Vince

Vorig jaar was ons favoriete pailletten jurkje van French Connection. Een kort, donkerblauw exemplaar met diep decolleté en een strakke pasvorm. Nu de party dresses in de winkel naar ons lonken is het tijd voor de favourite pick van dit jaar. Goud dit keer, want dat is de kleur voor de feestdagen van 2011. En wederom met pailletten, omdat de feestdagen een goed excuus zijn om eens lekker te schitteren. Omdat de combinatie van glinsterende pailletten en goud al heftig genoeg is gaat de voorkeur uit naar een ruimvallende tuniekjurk. Zoals het exemplaar van By Malene Birger uit de Temptation Christmas collectie. Wij gaan echter voor het mooie gouden jurkje van Vince, een label dat in Nederland nog relatief onbekend is.

Artikel begint onder de advertentie

Vince is een Amerikaans label dat zich richt op basics voor Park Avenue prinsessen. Mooie truien, vesten en tops in overvloed. Het is ook juist de eenvoud van de vorm die de sequin tuniek tot een te hebben item maakt. Wel opvallend en feestelijk maar niet overdadig of ordinair. Bovendien ook leuk te dragen met een smalle riem.

Geen jurkenmens? Dit jaar zijn er ook veel vesten en tops met pailletten te vinden. Zo zit er in de collectie van Vince een ruimvallende top met driekwart vleermuismouwen die bezet is met pailletten. Chique op een zwarte pantalon maar ook een goede match voor je skinny jeans.

Vince_pailletten_jurk Vince_pailletten_top

De ring sequin tuniek en de cluster sequin top van Vince.

Voorzover bij ons bekend wordt Vince niet in Nederland verkocht. Ken jij een winkel waar het merk te vinden is? Laat het dan even weten. Scroll naar beneden voor winkels in Duitsland en Luxemburg die het merk verkopen. Liever online winkelen? Dat kan bij My Wardrobe.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *