Maastricht magazine >
fashionfashion-news

Grazia X Maastricht by LovestoHave.com

Grazia X Maastricht by LovestoHave.com

Heb jij de Grazia al? Go get it! Want hoe leuk, hoe leuk, in de Grazia vind je mijn 10 favoriete shoppingadresjes in Maastricht. Die winkels waar ik zelf shop en mijn besties mee naartoe neem wanneer in Maastricht. Welke winkels dat zijn? Go check it out!

Artikel begint onder de advertentie

Dol op schrijven, dol op Maastricht. Hoe leuk om mijn lievelingsadresjes met maar liefst 300.000+ Grazia-babes te delen. Bovendien vereerd dat Grazia LovestoHave.com dit klusje toevertrouwde. Hoe gaaf om fashion Maastricht expert te zijn 😉

Ik vond het best even een ding om ‘mijn’ 10 winkels te selecteren. Gelukkig hielp Grazia mij met focussen. Het lijstje bestaat dan ook uit fashion-fashion-fashion in typische, Maastrichtse boetiekjes en dat dan weer voor de vrouw. Ja, duh!

Ondanks de focus, kon ik nog wel even doorgaan. Genoeg leuke, Maastrchtse winkeltjes om te delen. Aan de andere kant? Zo blijft er ook nog iets te ontdekken over.

Grazia LovestoHave2

Wil jij Maastricht ontdekken? Koop de Grazia en check de lezersaanbieding. Hoe leuk is het om met jouw vriendinnen te overnachten in het hippe Kaboom Hotel? En als je wilt weten welke Maastrichtse winkels LovestoHave.com voor Grazia selecteerde, dan wil je die Grazia natuurlijk ook!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *