Maastricht magazine >
fashiontips

Guilty! Ik ben aan de rugzak

Guilty! Ik ben aan de rugzak

Zo schuldig als wat: ik ben aan de rugzak. Niet omdat het jaren ’80 en ’90 ding opeens hot en happening is, want de rugzak blijft voor mij het meest onvrouwelijke accessoire dat er is. Zo’n item dat echt niets voor je doet. En dus twijfelde ik. Maar met twee pups ben zelfs ik, omwille van het praktische karakter, om! Vanaf nu loop ik met twee pups aan de hand en een tas van Herschel op mijn rug.

Artikel begint onder de advertentie

Het is het handen vrij principe dat aan de basis schijnt te liggen van het huidige succes. De rugzak geeft ons de bewegingsvrijheid om er volop op los te sms’en en app-en. En dat is misschien ook wel precies wat deze tas zo onaantrekkelijk maakt: het functionele karakter.

Om het nog een beetje behapbaar te maken, koos is voor een exemplaar van canvas. Ieder aangekleed model zie ik als een verhulling van de werkelijke aard, wat de rugzak alleen maar nog lelijker maakt. Soms kun je er maar beter gewoon voor uitkomen. Dat doe ik met mijn klassieker van Herschel. Even wennen is het wel. Om te oefenen laat ik mijn dochter er eerst een dagje mee proeflopen.

Bij Baskèts in Amsterdam, waar ik het oerlelijke ding kocht, lijken de rugzakken van het Amerikaanse Herschel niet aan te slepen. Ook voor een fijn paar sneakers is Baskèts jouw adres!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *