Maastricht magazine >
fashion

Handige shopper van Susan Bijl

Handige shopper van Susan Bijl

The New Shoppingbag van Susan Bijl is inmiddels niet meer zo nieuw, maar nog steeds een gewilde tas. Vanwege het speelse uiterlijk, maar vooral vanwege de praktische eigenschappen. Gemaakt van vederlicht nylon met een coating, een materiaal dat gebruikt wordt voor vliegers en zeilen. Waterdicht en supersterk. Twee eigenschappen die deze tas maken tot een ‘altijd handig voor heel veel dingen’-tas. Een dagje naar het strand, inkopen doen op de markt of een nachtje weg. The New Shoppingbag vergezelt je.

Artikel begint onder de advertentie

Maakt Susan Bijl samen met haar partner Vincent van Duin inmiddels nog veel meer tassen, blijft ze The New Shoppingbag toch een warm hart toedragen. Deze maand is er weer een nieuwe collectie gelanceerd. Hetzelfde model maar dan van nog sterker materiaal en in nieuwe kleuren. Het kleurenpalet is afgeleid van de klaproos. Knallend oranjerood en zalmroze gecombineerd met zwart en abrikoos. Kleurt prachtig bij een outfit in nude tinten.

The New Shoppingbag is verkrijgbaar in drie maten. Je koopt de tas bij Fou de Foot in Bussum. Scroll naar beneden voor meer verkoopadressen. 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *