Maastricht magazine >
fashiontips

Haringhappen met een hoedje

Gister was het zover: Hollandse nieuwe. Zoals ieder jaar organiseerde Top Shops Holland een Haring Party. Haringhappen met een hoedje. Ik zat in de jury en mocht het mooiste hoedje kiezen.

Artikel begint onder de advertentie

Ik ben niet zo van de klassieke hoeden. Meestal verzin ik een list. Zoals mijn sjaal met zomerhoed tijdens Haring Party 2014, de oversized hoed in 2013, mijn hoofddoek van M Missoni in 2011 en haarsieraad van Litter in 2010. Maar als jurylid kon ik er niet onderuit. Ik wilde een klassieke hoed, maar dan wel met een twist. Atelier Pauline in Maastricht was mijn uitkomst. Even overwoog ik een standaard hoed. Maar Pauline Bisscheroux voelde me goed aan. En dus ging ik voor tailor made. Een unieke hoed speciaal voor mij. Twee dagen later was mijn tulband-like ontwerp klaar. Happy!

Harinparty31

Met een ‘echte’ hoed, besloot ik het Joy-element in mijn kleding te zoeken. Geen jurkje zoals het bekoort, maar een flare jeans. En niet zomaar eentje. Eindelijk, na heel lang wachten, is de zwarte Victoria Beckham flare denim back in stock en dus snel besteld. Want nadat ik mijn Zara broek op de laatste dag van 5 dagen op rij in flare jeans afknipte, was een nieuwe, zwarte flare een abolute must.

Ik combineerde mij zwarte flare met die geweldige top van Victoria Beckham Denim van PL-Line. Een look die al eerder op LovestoHave.com voorbij kwam in 5 dagen op rij.

Haringparty1

Heb jij zin in een hoed op maat? Of wil je een nieuwe strandhoed? Ik vind Atelier Pauline in Maastricht een aanrader. Hoedemaakster Pauline mag blijven!

Foto boven van links naar rechts: Daniëlle Dessart (Top Shops Holland), Vivian Krekels (jury / Nederlandse Koolzuur Centrale), Nicole Struijcken (jury / Pattiserie Royale), ik, Nynke Wynia (jury / the Walk in Closet / At your service), Eva Eenink (genomineerd / Ostrica), Annebeth Kroeskop (winnaar / cosmetisch arts) en Sandra Heijnen (genomineerd).

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *