Maastricht magazine >
fashion

Haven’t had a hat yet: sales musthave

Ja, duh! Natuurlijk wil je het liefste een Panama hoed op. Dat betekent immers dat de zon schijnt. Maar nu is het echt eerst even winter. En dit jaar vragen de wintermaanden om een hoed. Musthave accessoire 2012-2013. Om je haar te beschermen tegen wind en weer of om een bad hair day te verbloemen. Hoewel? Afstylen doe je er natuurlijk ook mee. En hoe fijn: de uitverkoop is begonnen. Jouw winterse vilten hoed scoor je nu dus met korting!

In aanvulling op mijn zwart vilten cowboy hoed en beige exemplaar heb ik de hoed der hoeden te pakken. Een stoer model met sierlijke rand. Lang leve mijn hoed van Patrizia Pepe. Hallo winter, dag cowboy hoed, dag baret. Hallo my new BFF. Jij bent voor mij de abolute winnaar.

Artikel begint onder de advertentie
Joy_Patrizia_Pepe PatriziaPepe_hoed_detail

Op de foto zwarte vilten hoed en jas van Patrizia Pepe, jeans met coating van 7 For All Mankind, tas van MZ Wallace en slofjes van Uggs.

Ook een winnaar scoren? De hoeden van Patrizia Pepe lijken ondertussen uitverkocht. Wil je het toch proberen, scroll dan naar beneden voor verkoopadressen van Patrizia Pepe. En anders vind je er vast nog wel eentje bij Max Mara of Accessorize. Ook op vliegvelden kom ik vaak te hebben hoeden tegen. We all want to travel in syle, don’t we!?

       PatriziaPepe1                                                                      Schermafbeelding 2012-12-04 om 09.14.38

Links beige variant van Patrizia Pepe, rechts hoed van Maison Michel.

Ook op Net à Porter tal van fijne hoeden. De mooiste vind ik die van Maison Michel. Wederom door het robuste karakter in combinatie met een sierlijk randje. Maar ja, je moet er maar zin in hebben om over de 500 euro aan een stukje vilt uit te geven. Ik houd het het in ieder geval bij mijn Patrizia Pepe.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *