Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Helemaal hip met een rugzak

Helemaal hip met een rugzak
Artikel begint onder de advertentie

Een lange tijd gebruikte we een rugzak eigenlijk alleen maar op de middelbare school om al die zware boeken met ons mee te kunnen sjouwen, maar tegenwoordig zijn rugzakken helemaal hip en worden ze lang niet meer alleen gekozen omdat ze praktisch zijn. Zelf zie ik al regelmatig rugzakken voorbij komen waarvan ik denk; die MOET ik hebben! Maar tot nu toe ben ik nog niet tot kopen overgegaan omdat er zóveel leuke rugzakken zijn dat ik niet weet welke ik moet kiezen. Wie weet slaag ik er na deze blog in om eindelijk een keus te maken, nadat ik met jullie enkele trends doorgenomen heb.

Cowboysbag

De tassen van Cowboysbag worden handgemaakt van hoogwaardig leer en daardoor stralen ze kwaliteit en stijl uit. Deze stoere tassen zijn voor zowel school als werk ideaal, maar ook daarbuiten steel je de show met deze stijlvolle tassen. Op onderstaande foto zie je Backpack Doral, een clean rugzak met een stoere afwerking door onder andere de metalen gesp die er op zit.

Kipling

Wat dacht je van deze stoere Kipling rugzak op onderstaande foto? Tassen van dit merk worden altijd gemaakt in goed overleg met jonge ontwerpers. De tassen zijn sportief maar toch met een vrouwelijke uitstraling. Kipling vindt de functionaliteit van de tassen belangrijk, wat je ook terug ziet in de vele handige opbergvakjes en de verschillende draagmogelijkheden. Doordat ze gemaakt zijn van stevig materiaal gaan deze tassen heel lang mee.

Eastpak

Op onderstaande foto zien we de rugzak Ciera van Eastpak. Tegenwoordig verkoopt Eastpak niet alleen maar die basic rugzakken van canvas waar je ze waarschijnlijk van kent, daar is deze tas wel het bewijs van. Deze mooie gladde, minimalistische rugzak is gemaakt van hoogwaardig leer. De rugzak biedt voldoende ruimte om er onder andere een laptop van 14’’ in op te bergen.

Spiral

Wil je een opvallende rugzak dan ben je bij het merk Spiral aan het goede adres. De rugzakken bevatten vaak unieke, opvallende prints en/of over de top glimmende tassen waarmee je niet ongezien weg zal komen. Deze opvallende tassen zijn onder andere ideaal voor een bezoekje aan een festival.

Fiorelli

Hieronder zien we een foto van een klein rugzakje van Fiorelli. Dit soort hippe rugzakjes van klein formaat zie je de laatste tijd veel voorbij komen en zijn ideaal om mee te nemen tijdens een dagje shoppen. Op de foto zien we de rugzak genaamd Anouk, deze is gemaakt van PU en polyester.

Hebben jullie al een hippe rugzak aangeschaft? Deel jullie tips in de reacties hieronder!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *