Maastricht magazine >
fashiontips

Helemaal hot: Ring Stacking

Helemaal hot: Ring Stacking
Artikel begint onder de advertentie

We zien het steeds meer voorbij komen: ring stacking. Oftewel; het dragen van meerdere ringen tegelijk. Dit kunnen meerdere ringen om één vinger zijn, maar ook ringen verspreid over meerdere vingers valt onder ring stacking. Hou je net als ik van sieraden dan is dit natuurlijk een te gekke trend. Waar je eerst moest kiezen welke ring je vandaag om zou doen, kun je er nu gewoon lekker meerdere tegelijk gaan dragen! Maar hoe doe je dat nu eigenlijk, dat ring stacking? Wij geven je graag wat tips!

Voor welke look ga jij?

Om te beginnen is het natuurlijk belangrijk om eerst te bepalen voor wat voor look je wilt gaan. Wil je graag een statement maken, of gooi je het liever over de subtiele boeg? Deze keuze hangt deels ook af van je outfit. Zit je outfit van top tot teen vol glitters en kant dan is een statement ring stacking misschien iets teveel van het goede. Heb je juist een vrij basic outfit aan, dan mogen de ringen best aanwezig zijn. Daarnaast blijft het uiteraard ook een persoonlijke keuze. Je moet vooral doen wat voor jou prettig voelt!

Start met de basis

Nu je weet voor welke look je wilt gaan kunnen we starten met de basis. Het gaat bij de basis om subtiele ringen die je aan elke ring stacking kunt toevoegen omdat ze overal bij passen. Denk hierbij aan minimalistische ringen zoals een basic zilveren of gouden dames ring. Of kijk bijvoorbeeld eens naar initial ringen, ook erg leuk voor in de basis!

Tijd voor de eyecatcher(s)

Nu de basis is gevormd wordt het tijd om een eyecatcher toe te voegen. Dit zijn ringen die erg opvallend zijn, bijvoorbeeld door hun grootte of de kleur. Denk aan een zegelring of een ring met een gekleurde edelsteen. Afhankelijk van je look kun je kiezen voor één of meerdere eyecatchers. Wil je vooral voor een minimalistische ring stacking gaan dan kan een smalle ring met een wat subtielere steen of meerdere steentjes al een eyecatcher zijn. Zoals bijvoorbeeld onderstaande ring met een prachtige zirkonia steen van Isabel Bernard.

Let the stacking begin!

Als je eenmaal je ringen bij elkaar verzameld hebt kun je gaan beginnen met het combineren. Begin je ring stacking met de basis ringen. Doe eerst een aantal subtiele ringen om meerdere vingers, of om één vinger als je ze niet wilt verspreiden over je hele hand. Daarna kun je kijken of je meerdere basis ringen wilt toevoegen of dat het al tijd is voor het toevoegen van de eyecather. Probeer vooral verschillende combinaties uit en kijk wat jij het mooiste vindt! Als jij er een goed gevoel over hebt dan is je ring stacking klaar en ben je ready to go.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *