Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Help Antoine Peters de winter door

Help Antoine Peters de winter door

De Nederlandse ontwerper Antoine Peters maakt doorgaans kleding die meer in de categorie kunst valt dan in het hokje draagbaar. Voor zijn collectie voor zomer 2014 pakt Antoine het echter wat commerciëler aan. Voor kleine modelabels is het vaak moeilijk om de productie van een collectie te financieren. Je investeert in stoffen en manuren zonder te weten hoe je collectie ontvangen zal worden. Peters kampt ook met dit probleem, maar heeft een creatieve oplossing gevonden. Je kunt nu namelijk zijn collectie steunen en hem de winter door helpen.

Artikel begint onder de advertentie

Antione Peters heeft een key piece uit zijn nieuwe collectie in de voorverkoop gegooid. Als je deze unisex boyfriend sweater nu bestelt ontvang je hem in januari. Je helpt een creatief talent om zijn droom waar te maken en houdt er een designersweater aan over.

De grijze trui heeft dankzij de letters iets weg van een American college sweater. Bron van inspiratie voor de tekst is echter een van de bekendste werken van de Belgische kunstenaar Magritte. In plaats van ‘Ceci n’est pas une pipe’ prijkt er de tekst ‘Ceci n’est pas un sweater’ op de trui van Antoine. En het is dus inderdaad geen doorsnee sweater omdat het naast een kledingstuk ook een financieringsmiddel is.

Je bestelt de trui via de website van Antoine Peters.

AntoinePeters_sweater_2 ceci-nest-pas-une-pipe

Links Antoine Peters met zijn sweater, rechts het werk van Magritte.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *