Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Het alfabet volgens TURINA.Jewellery

Het alfabet volgens TURINA.Jewellery

Niet alleen fan van oorbellen maar ook van kettingen. Handig accessoire om een sprankje kleur aan je outfit toe te voegen. Om je look af te stylen met net dat extra beetje truttigheid of blijheid. Zojuist instant fan geworden van TURINA.Jewellery, het label van Sandra Turina. De ABC kettingen met stip gestegen naar de top van mijn wensenlijstje. Door de speelsheid en het fraaie kleurenplalet. Een frisse en hippe designvariant van het gouden naamkettinkje. Ontworpen in samenwerking met grafisch ontwerpster Lena Steinborn.

Artikel begint onder de advertentie

Elke letter zijn eigen materiaal en uitstraling. Een eigen karakter, net als zijn eigenaar. Maar zoals bij de dierenriemarmbanden van Maria Kooistra twijfel ik of het voor mij bestemde sieraad ook echt voor miij gemaakt is. Van de hanger met de K kijk ik toch een beetje jaloers naar A, B, C, D, S en T. Dan realiseer ik me dat die geknoopte K eigenlijk juist wel bij me past met zijn felle kleurtje ronde lusjes.

Dan kom ik erachter dat Sandra de letters ook allemaal heeft gekoppeld aan een woord. Dat maakt het kiezen niet makkelijker. Je kunt natuurlijk ook gewoon een letter nemen die staat voor een leuk woord. De F van Flexible of de P van Petticoat bijvoorbeeld.

Welke ik ga nemen weet ik nog niet. Misschien ontvang ik wel de G van Gift. Wie weet. Scroll naar beneden voor winkels die TURINA.Jewellery verkopen.

ABC_Turina

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *