Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Het is nieuwe bikini time met Silk & Beach

Het is nieuwe bikini time met Silk & Beach

Hallo zomer, hallo zon, hallo nieuwe bikini. Vooral die laatste! Niet dat er geen bikini meer in mijn kast ligt. Maar dat wil ik ook zo houden. En dus mag ik van mezelf ieder jaar een nieuwe bikini kopen. De zon schijnt. De nieuwe collectie van Silk & Beach lacht naar mij. Hallo nieuwe bikini!

Artikel begint onder de advertentie

Borsten die zitten waar ze horen

Al eerder kwamen de bikini’s van Silk & Beach op LovestoHAVE voorbij. Ja, ik ben grootgebruiker. Het begon voorzichtig. Al snel ontdekte ik ook de kracht van de push-up. Niet om mijn borsten in mijn nek te leggen, wel om te zorgen dat ze zitten waar ze horen. En doe nu niet of je niet begrijpt waar ik het over heb. Boven de 40 kunnen we allemaal wel wat beach shaping gebruiken.

Silk & Beach collectie 2016

De zomer komt eraan. De zon schijnt. Silk & Beach lanceert de nieuwe collectie. Het Amsterdamse merk is ontstaan uit de eeuwige zoektocht naar de perfecte bikini. Dat is gelukt. Dit jaar zijn er dan ook geen nieuwe modellen. De pasvorm is immers uitgekiend. Dat die pasvorm aanslaat, wordt enkel al bewezen door het grote aantal celebs dat in een bikini van Silk & Beacht wordt gespot. De vernieuwing zit ‘m in de nieuwe prints en kleurcombinaties. En dat betekent nog meer mix & matchen.

 

Silk Beach new collection

Push-up top the Hamptons met hoge tanga Langkawi, triangel top Ipanema met lage tanga Ibiza en push-up top the Hamptons met Rio broekje Bondi

Ik kies voor…

Bij het inpakken van mijn tas voor een weekend Ibiza realiseer ik me dat ik mijn bikini dit jaar nog niet heb geshopt. Heb geen zin om 100-en-1 modellen te passen en waarom zou ik ook. Ik ga voor vertrouwd in een nieuw jasje. De slangenprint is die ik kies. Met mijn borsten in mijn nek, maar dan anders.

Silk & Beach shoppen

Je shopt de bikini’s en accessoires van Silk & Beach online via de webshop.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *