Maastricht magazine >
fashiontips

Het kan mij niet bomber

Ken je het. Van die dagen dat je in 1 minuut bent aangekleed. Nul moeite doet. Het je eigenlijk niet kan bommen. En dat je dan 100 complimenten vangt. Van die dagen dat jij je 100% thuis voelt in wat je draagt. Daarmee een niet te definiëren je-ne-sais-quoi uitstraalt. Dat is wat mijn outfit vandaag voor mij doet. Ik draag niet spannends. Heb het niet op elkaar afgestemd. En toch rockt mijn outfit met mijn nieuwe bomber van de Zara.

Artikel begint onder de advertentie

Een compliment voor mijn kloffie

Dinsdag last minute van Maastricht via ’t Gooi naar Amsterdam. Ik krijg van een vriendinnetje een compliment. Het is pas dan dat ik mijn outfit bekijk. Ik heb mijn grijze jeans aan van twee jaar geleden. Daarbij een vest van ook al enkele jaren terug. Een top die ik afgelopen seizoen bij Cos in Londen kocht (zie eerdere blogje met de top bij de marathon in NY) en mijn chaps van Fred de la Bret. Als ik mijn outfit bekijk, moet ik lachen. Het is een kloffie. En toch begrijp ik de vriendin wel. Ik voel me goed in die kleding.

Schermafbeelding 2016-04-13 om 16.39.45

Zonder spiegelcheck

Zo ook wanneer ik vanochtend in Amsterdam bij elkaar schraap wat er ligt. Met pendelen tussen twee steden is het soms even zoeken. Omdat dat ene stuk net op het andere adres ligt. Maar dit keer heb ik er geen last van. Ik trek een t-shirt met Bretonse streep uit de kast, besluit de grijze jeans van dinsdag nogmaals aan te trekken. Verwissel de chaps voor eeuwenoude All Stars (waarvan ik tig paar heb – omdat ik vroeger standaard een nieuw paar kocht als het huidige paar sleets begon te worden) en kies voor mijn denim shirt van Saint Laurent (waar ik makkelijk een week in zou kunnen wonen). Ik kijk niet eens in de spiegel en maak me zelfs niet op. Want het voelt goed. De spiegelcheck doe ik dan ook pas wanneer ik mijn reversible bomber jack van de Zara pak. En dat enkel om te kiezen welke kant het wordt.

Bomber Zara reversible

Kleding met meerdere mogelijkheden

De bomber kan aan twee kanten gedragen worden. Dat maakt dat ik de bomber absoluut wilde hebben. Ik hou namelijk van kleding die je op verschillende manieren kunt mixen & matchen. Enerzijds omdat je het daardoor vaker draagt (en daarmee verspilling voorkomt), anderzijds omdat het dus wel zo handig is voor iemand – zoals ik – die tussen twee plaatsen pendelt.

Schermafbeelding 2016-04-13 om 16.37.28

Reversible bomber aan de ene kant zwart met geborduurde bloemen, aan de andere kant doorgestikt rood

Dag perfecte styling, hallo favoriete stukken

Wat ik wil zeggen? Zoek eens iets minder in jouw kast naar die perfecte outfit. Naar al die items die op elkaar zijn afgestemd. Maar kies voor stukken die blij maken. Want dat straal je uit. En daar kan geen designer stuk tegen op.

Dank Zara en dank aan het baasje van de blije bulldog of rolmops

Met dank aan de Zara in Maastricht. Het is niet de eerste keer dat ze extra moeite doen (waardoor ik nu dus die reversible bomber te pakken heb). Ik bespaar je de details. En dank aan de wandelaar van het bulldog-achtige model hond (die mogelijk een rolmops is) voor het maken van de foto’s en het feit dat je hond leuk speelt. En boe voor mijn bandieten. Voor het rollen door de vossenpis. Ondertussen zijn ze in bad geweest.

Broek is een oude van de Zara. De reversible bomber is er ook eentje van de Spaanse keten en shop je net als vele andere bombers hier online. T-shirt en sjoes oud. Denim shirt van Saint Laurent via PL-Line in Maastricht. Zie ook eerdere blogje in jeans shirt naar de Tefaf.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *