Maastricht magazine >
fashiontips

Hoe kies je de perfecte trui uit?

Hoe kies je de perfecte trui uit?
Artikel begint onder de advertentie

De trui is een belangrijke must-have in onze garderobe. Zodra de temperaturen naar beneden gaan buiten, toveren we de truien massaal weer tevoorschijn. Wat is dit toch een comfortabel kledingstuk! De perfecte trui? Die ziet er voor iedereen net weer een beetje anders uit. Neem déze ideeën in ieder geval mee als je een nieuwe trui gaat uitkiezen.

Kleur van de trui

We willen allereerst stilstaan bij de kleur van de trui. Vaak kiezen we voor een trui in een enkele, egale kleur – wat maakt dat het relevant is om hierbij stil te staan. Ga bijvoorbeeld voor een mooie dames trui in je favoriete kleur! Al kun je ook een iets gerichtere keuze maken. Met een basic kleur zit je hoe dan ook goed: denk aan zwart of grijs. Een opvallende kleur is tevens een leuke optie; van felrood tot lichtgroen. Truien zijn er in alle kleuren van de regenboog te vinden, doe daar je voordeel mee.

Trui in je favoriete stof

Wat is je favoriete stof voor een trui? Een katoenen trui is ademend en voelt heerlijk zacht aan. Als je op zoek bent naar ultieme warmte, is een wollen trui een uitstekende keuze. Een mix van verschillende stoffen is tevens iets om voor te kiezen. Zo komt namelijk het beste van verschillende werelden samen, om tot een ideale fit te komen.

Lengte van de trui

De lengte van de trui is absoluut iets om bij stil te staan. Draag je een trui bijvoorbeeld het liefst tot boven of juist onder je heup? Hoe langer de trui is, hoe warmer je blijft. Maar hoe korter de trui is, hoe sportiever je look oogt. Het is dus maar net wat je uit die keuze voor een trui wilt halen.

Bijzondere details

Er zijn veel truien te vinden die een eenvoudige look kennen: met een enkele kleur en een relaxte fit. Om echter wat meer uit te pakken, kun je voor een bijzonder detail gaan! Dit maakt dat je look direct unieker is. Denk aan een trui met een bijzonder knoopje, of juist een vrolijke print.

Met of zonder capuchon

Ten slotte nog een detail om aan te denken: draag je een trui het liefst met of zonder capuchon? Een capuchon brengt je net dat stukje extra comfort. Als je de trui buiten draagt, kun je je haar ook nog eens beschermen bij regen. Een trui zonder capuchon wordt over het algemeen echter als wat stijlvoller gezien en past bij meerdere aangelegenheden. Ga op die manier na wat voor jou het belangrijkst is, en stem de keuze hierop af.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *