Maastricht magazine >
fashiontips

Hoe UGGs te combineren met verschillende outfits: van casual tot chic

Hoe UGGs te combineren met verschillende outfits: van casual tot chic
Artikel begint onder de advertentie

Je kunt het je haast niet voorstellen, maar al in de jaren ’70 zagen de UGGs het levenslicht. Een Australische surfer in Californië richtte het merk op. Zijn schoenen maakte hij van schapenleer en -wol. Het duurde tot het jaar 2000 tot de UGGs doorbraken bij het grote publiek. Oprah Winfrey prees ze aan in haar talkshow en sindsdien zijn ze wereldwijd niet meer weg te denken. UGGs kun je met de meest uiteenlopende outfits combineren, van casual tot chic. Op welke manieren kun je UGGs voor dames dragen?

Met een spijkerbroek

Het klinkt eenvoudig en voor de hand liggend, maar UGGs laten zich perfect combineren met een spijkerbroek. Alhoewel de schoenen anno nu steeds vaker worden gedragen met wijdere modellen, doet ook de skinny jeans het nog steeds goed in combinatie met deze schoenen. Terwijl de UGGs een stoere en nonchalante look creëren, toon je met je skinny jeans je vormen. Deze combinatie doet je zelfverzekerd ogen en kun je op de meest denkbare gelegenheden dragen.

Met een (faux) leren broek

We zien ze alweer een paar jaar in het straatbeeld: de (faux) leren broeken. Meestal in het zwart, maar ook andere kleuren zijn mogelijk. Leer en nepleer zorgen voor een trendy, stoere en sexy look. Wanneer je van sexy en vrouwelijk houdt, maar het toch ietwat casual wilt houden, zijn UGGs dames een uitkomst. Deze combinatie zorgt voor een veel originelere look dan de sneakers die vaak bij leren broeken worden gedragen en laat zich met veel verschillende kledingstukken combineren. Zowel met een trui als met een overhemd en colbert maak je het geheel af.

Met een rok of jurk

Dat UGGs eigenlijk overal onder kunnen, wordt nog maar eens bewezen door het feit dat je ze ook steeds vaker onder rokjes ziet. Sterren als Hailey Bieber en Gigi en Bella Hadid hebben zich al meermaals in deze combinatie laten fotograferen. Houd je van kort, maar wil je voorkomen dat het too much wordt? Laat dan die pumps in de kast staan en ga voor die UGGs! Natuurlijk kun je ze ook onder langere jurken en rokken dragen. Daar creëer je een net iets chiquere outfit mee.  

Met een blazer

Soms zijn het de schijnbare tegenstellingen die het beste bij elkaar passen. Dé ultieme casual chic van nu is dan ook een colbert of blazer in combinatie met UGGs. Dit kan een wat nauwer aansluitend colbert zijn, dat je bijvoorbeeld met een overhemd op een skinny jeans of (faux) leren broek draagt.  Natuurlijk kun je ook voor een oversized blazer kiezen wanneer je liever voor een wat nonchalantere uitstraling gaat.

Met loungewear

Tot slot kun je UGGs voor dames ook prima combineren met loungewear. Ga dan wel voor een pak van wat hogere kwaliteit, die het liefst aansluit bij de kleur van je UGGs. Deze outfit is ideaal om thuis te dragen op de dagen dat je eigenlijk liever niet uit bed komt, maar wanneer je het afmaakt met een comfortabele jas, wat sieraden of je favoriete handtas ben je helemaal klaar om de deur uit te gaan. Geïnspireerd door deze tips? In de ruime collectie schoenen van Arendonk vind je zonder enige twijfel jouw favoriete paar UGGs voor dames.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *