Maastricht magazine >
fashion

I like it, LikeThis

I like it, LikeThis

Bij de term like this denk je vast meteen aan Facebook. Maar LikeThis is ook een modelabel van Nederlandse bodem. Een label dat mij aangenaam verraste. En dat is ook precies de bedoeling. LikeThis houdt ervan om verrassingen in de ontwerpen te verstoppen. Er zijn speelse verrassingen die zichtbaar zijn voor iedereen, zoals de dubbele tailleband die karakteristiek ik voor het merk. Maar ook geheimpjes die het label alleen deelt met de drager. Zo zijn de steekzakken eigenlijk verborgen wantjes. Daar hou ik van! Niks met de massa mee, maar eigen dingen doen. Die eigenheid en humor maakt mensen happy, en dat is precies die X factor waardoor mensen iets liken!

Artikel begint onder de advertentie

Door al mijn geklets over verrassingen klinkt LikeThis waarschijnlijk nogal over the top. De ontwerpen zijn echter eerder minimalistisch te noemen dan van de daken schreeuwend, althans, de items die mijn hart hebben gestolen dan. Elegant, maar met een bijzondere twist. Een witte blouse van geperforeerd katoen met een opvallende, wijd openstaande hals. En knoopjes aan de achterkant in plaats van de voorkant. Een broek met een ton sur son tailleband of een luchtig gebreide top met een grote col. En dan tot slot een opvallend accessoire (of is het een kledingstuk?) in de vorm van een XL stropdas met riem.

LikeThis_ss2013_Bloes LikeThis_SS2013_col

Groen lijkt het goed te doen dit jaar. Niet alleen emerald, de kleur van het jaar, maar ook mint en grijsachtige groentinten zijn veelvuldig te zien. In de jasjes van Rock ’n Blue, een jurk van Bruuns Bazaar en nu weer in de collectie van LikeThis. Van een grappige, tweekleurige jumpsuit tot een two tone jasje. Het kleurenpalet van LikeThis is, op het tacky goud na, echt prachtig en vol gevoel. It’s a like!

LikeThis_jumpsuit Likethis_stropdas

LikeThis is verkrijgbaar in de LikeThis store.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *