Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Ik heb mijn Nike’s gevonden

Ik heb mijn Nike’s gevonden

En dan heb ik eindelijk ook een paar. Een paar sneakers van Nike. Het duurde even. De Air Max vond ik te snel passé. De populaire Nike Roshe Run deed me ook steeds twijfelen. Maar de Nike Free Run 2 wist me moeiteloos te verleiden.

Artikel begint onder de advertentie

Mening maal heb ik jaloers naar de voeten van mijn dochter gekeken. Haar limited edition Air Max in goud met oranje, waar Doutzen Kroes ook mee is gespot, wel heel gaaf. Toch vond ik het niets voor mezelf. Wellicht zag ik er teveel pubers op lopen. Wellicht vond ik het teveel een mode-item. Wellicht gewoon niet mijn ding.

Nike-Air-Max-Gold

Limited edition Nike Air Max

Al snel maakte ook de Nike Roshe Run een opmars. Werd mijn dochter in eerste instantie nog raar aangekeken, was de sneaker toch al snel een musthave. Maar ook de Roshe Run wist mij niet te verleiden.

Nike Roshe Run

Nike Roshe Run

Maar nu ben ik dan toch aan de Nike. Ondertussen onafscheidelijk met de Nike Free Run 2. Waarom? Misschien doordat de Nike-streep er niet mijlen groot opstaat. Misschien doordat de streep niet wit maar antraciet is en dus net iets minder opvalt. Misschien omdat ze gewoon te lekker zitten. Wellicht ook omdat ik niet tot eind september wilde wachten op de te gave, onbetaalbare sneakers van Chanel in tweed.

Je koopt Nike ongeveer overal. Wil jij een iets exclusiever paar? Dan maakt Baskèts in Amsterdam je waarschijnlijk blij.

 

Foto boven: Nike Free Run 2 in zwart met antraciet

Zie ook:

Saint Dagboek – mijn dochter in LaDress en op haar Doutzen Kroes Nike Air’s bij B.For / Ibiza

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *