Maastricht magazine >
fashiontips

In between look met Patrizia Pepe

In between look met Patrizia Pepe

Is het nu zomer of herfst? Dat dacht ik afgelopen dinsdag bij het aankleden. Een trui voor de kou. Een rok om de zon uit te dagen. Zo met mijn sneakers zorgt mijn Patrizia Pepe outfit toch weer een fleurig kiekje.

Artikel begint onder de advertentie

Miriam214

De skirt en de sweater zijn van Patrizia Pepe. Blijft een geweldig merk. Zo’n leuke combi en die frisse groene kleur maakt je blij. Bovendien vloeit de kleur van de trui waanzinnig mooi over in de print van de rok. En de print van de rok vervaagt voorzichtig aan in een heerlijke, witte, zomer kleur.

Dit fashion setje was mijn eerste aankoop uit zomercollectie 2015. Je kunt de look perfect matchen met een pump. Ik heb gekozen voor de sneakers, so sporty! Op mijn Instagram noem ik het de in between look. De trui voor de kou en de rok met een knipoog naar de zomer. Enkele ‘Instafriends’ noemen het de tennis look. And they are right! In deze outfit kan ik zo de tennisbaan op, maar dan wel in stijl. I am fashion, always and everywhere!

Niet alleen blij met mijn ‘tennispakje’, maar ook met de sneakers. Always ready to make my day. Nu ook bij deze look. De Air Max van Nike staat in de top drie van mijn trend-toppertjes. De streetstyle geeft aan dat de sneakers bijna overal onder kunnen. Dus ga eens aan de gang met je sneakers, mocht je dat nog niet hebben ontdekt.

Miriam313

Nog een brilletje op. Maar dan wel de hottie van het moment. Deze zilverlook Dior zonnebril heeft een spiegelcoating, geweldig! De Dior bril kwam ookal voorbij in een eerdere Miriam’s Thursday over mijn preppy look. Nu nog de witte Burberry bag met zilveren ringen erbij en de look is af.

I am shining! En kijk eens naar buiten, want daar schijnt de zon ook! Make your own shiny day and be happy.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Patrizia Pepe.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *