Maastricht magazine >
fashiontips

In Suzy van LaDress naar AmsterdamDiner

Making a difference! Strandjurk als galajurk. In zomerse, lange jurk Suzy van LaDress naar het AmsterdamDiner. Bijdragen aan een wereld zonder aids en toegzongen worden door Le Bourdon uit Delft.

Artikel begint onder de advertentie

Suzy hangt alweer een tijdje in mijn kast. Of eigenlijk ligt ze gepropt op een plank. Want met de meeste jurken van LaDress vraagt het om niet meer dan drie keer wapperen om ze in model te krijgen. Zo ook met vriendin Suzy.

Struikelen velen over de zoom van lange, zomerse jurken, bij mij zijn maxi dresses vaak eerder te kort. Suzy bleek voor mij echter perfect. Toch maakte LaDress mijn jurk op verzoek 10 cm langer. En dat maakt Suzy de perfecte vriendin voor een feestje met hakken. En daarna? Maak ik korte metten met Suzy. Gaan er 10 cm’s af en zal ik haar een leven gunnen als zomerse strandjurk. Daarmee het probleem van galafeestjes en avondjurken in één keer ook opgelost, want hoe zonde is het om een jurk slechts eenmalig te dragen. 

Je koopt Suzy bij LaDress. Surf naar beneden voor verkoopinformatie. Wil jij ook een verschil maken? Surf dan naar de website van de Amsterdam Diner Foundation en lever een bijdrage aan een wereld zonder aids.

JoyWisseSmit_Amsterdamdiner

Op de foto met Guido van de zwemclub.

Foto boven: wat een LaDress al niet doet, een serenade van Le Bourdon uit Delft.

Lees ook:

In manvriendelijke galajurk Hillary – In avondjurk van LaDress naar een galafeestje

Saint Dagboek: naar huis in LaDress – Een week lang in lange strapless jurk op Ibiza

Perfecte nepwimper van Inglot Cosmetics – In Roland Mouret naar AmsterdamDiner 2013

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *