Maastricht magazine >
fashion

Isabel Marant blijft queen van de wedge sneaker

Isabel Marant blijft queen van de wedge sneaker

Er zijn nog steeds lange wachtlijsten voor de wedge sneakers van Isabel Marant. Wie zich nog niet gemeld heeft kan de vrolijk gekleurde zomercollectie op zijn buik schrijven. Ook het alternatief van Ash, zoals eerder gezien bij blogger Charlotte, is nog steeds populair. De opmerkelijke sneakers waren in 2010 al bezig aan hun opmars, en dus hebben andere merken ruim de tijd gehad om zich massaal op het maken van de schoenen te storten. En dat is te zien, van Giuseppe Zanotti en See by Chloé tot Marc by Marc Jacobs. Of we er echt blij van worden is een andere vraag.

Artikel begint onder de advertentie

Giuseppe blijft het dichtst bij de sneaker met een color blocking exemplaar en een over the top paar met metallic glans en pythonprint. Bij See by Chloé resulteerde het experiment in iets wat meer weg heeft van orthopedisch schoeisel. Ook Marc by Marc Jacobs weet het typische sneakergevoel niet te raken met zijn enkelhoge exemplaren. Het originele ontwerp van Isabel Marant wordt door niemand geëvenaard.

Giuseppe_zanotti_wedgesneaker1 SeeByChloe_wedgesneaker MarcbyMarcJacobs_wedgesneaker

Van links naar rechts: Giuseppe Zanotti, See by Chloé en Marc by Marc Jacobs.

Naar de wedge sneakers van Isabel Marant is het zoeken geblazen. Scroll naar beneden voor winkels die Giuseppe Zanotti verkopen. Gebruik voor verkoopadressen van de andere merken de labelfinder rechtsboven.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *